Emcet Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 Nawet najgorszego akumulatora nie rozładujesz na jednaj strzelance, więc kupowanie dwóch to zbędny wydatek ;) Kumpel z lipo 1500mah, przychodzi do mnie na ładowanie co 3 strzelanki, a średnio wywala z ponad 500sztuk amunicji na każdej. Quote Link to post Share on other sites
relativy Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 Jak kupisz dobry akumulator. Najlepiej Li-pol dobrej firmy, to nie ma szans by takie coś rozładować. Ja na swoil dualsky 1700mah wystrzelałem całą paczkę kulek (3500szt.) Choć sporo zależy też od konfiguracji repliki mocy itp, ale zasada jest jedna, jak kupisz dobry akumulator możesz na nim polegać. Dlatego, nawet jak masz stockowo akumulator, rozważ zakup li-po. Quote Link to post Share on other sites
pszem Posted June 20, 2014 Report Share Posted June 20, 2014 Ja bym się raczej zapytał, gdzie on teraz kupi g36c od Boyi, bo jego największa obecnie wada to niedostępność. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted June 21, 2014 Report Share Posted June 21, 2014 (edited) Jeśli się pospieszy to tutaj. Cena przewraca, ale jak na razie nie ma chętnych, więc warto skopiować kontakt do sprzedającego i spróbować dogadać się z nim. Replika wygląda na przyzwoitą. Edited June 21, 2014 by Powała Quote Link to post Share on other sites
BisKit Posted June 21, 2014 Author Report Share Posted June 21, 2014 W zbrojowni ją widziałem. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 Taaa... a autobusik widziałeś :icon_question: To oznacza oczekiwanie na dostawę... :icon_confused: Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 Widziałem na fejsbuku, na giełdzie ktoś wystawił jednego Boyia. Dołącz do grupy "Ogólnopolska giełda ASG" jak chcesz i gadaj z gościem. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 Pamiętaj o tym, że "używka" to zawsze ryzyko i loteria... :icon_confused: Nie lepiej poczekać na dostawę :icon_question: Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 Przecież i tak wymienia to co się w Boyiu psuje. W takim przypadku lepiej zaoszczędzić na używce. Quote Link to post Share on other sites
BisKit Posted June 22, 2014 Author Report Share Posted June 22, 2014 Warto czekać, czy po prostu brać GFC, którego mam na wyciągnięcie ręki ? Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted June 22, 2014 Report Share Posted June 22, 2014 (edited) Pamiętaj o tym, że "używka" to zawsze ryzyko i loteria... :icon_confused: Nie lepiej poczekać na dostawę :icon_question: Przecież i tak wymienia to co się w Boyiu psuje. W takim przypadku lepiej zaoszczędzić na używce. ... wybór należy do Ciebie... Edited June 22, 2014 by Powała Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts