Łowca123 Posted June 25, 2014 Report Share Posted June 25, 2014 Czy znacie kogoś kto tego spróbował , bo ja nie . Moja replika była tak mocno mokra od deszczu że przy strzale z lufy rozpylała się woda , ale nie wkładałem jej np : na 5 min do wiadra z wodą . Stworzyłem ten temat ponieważ widziałem zdjęcia gdzie ludzi ( podobno gracze ASG ) siedzieli w wodzie z replikami i ciekawiło mnie czy to prawda czy coś z tym zostało naciągnięte . Quote Link to post Share on other sites
hindus Posted June 25, 2014 Report Share Posted June 25, 2014 (edited) Tak. Jest sporo filmików. Oczywiście każdy kontakt z wodą to potencjalna korozja, zwarcie baterii i zanieczyszczenie, więc nie warto, ale są tacy co próbują: http://www.youtube.com/watch?v=gMhXeQB-NnY Edited June 25, 2014 by hindus Quote Link to post Share on other sites
maciu Posted June 25, 2014 Report Share Posted June 25, 2014 Miałem na serwisie MP5 galaxy które pływało w basenie. Replika niby strzelała ale alu się utleniało powoli, lufa była zabrudzona spadł zasięg i pogorszyła się ogólna praca repliki. Działać działała. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts