Emil 19998 Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 Siemka mam problem nad kupnem pistoletu gazowego czy lepiej kupić MK23 czy M9 oto linki do obu http://www.taiwangun.com/replika-mk23-heavy-weight-gas-pistol-stti?from=listing&campaign-id=20 MK23 http://www.taiwangun.com/replika-m92f-m9-heavy-weight-gas-pistol-stti?from=listing&campaign-id=19 M9 Quote Link to post Share on other sites
terasnajpa Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 Raczej ten pierwszy masz wiecej fps,dla mnie lepiej wyglada. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted June 30, 2014 Report Share Posted June 30, 2014 Nie wydaje mi się. Kolego terasnajpa, jak nie masz nic sensownego do powiedzenia lepiej powstrzymaj się od wypowiedzi. Beretta jest mniejsza niż mk23, nie ma problemu z pękającymi szczękami magazynka i jest tańsza. Ponadto możesz kupić wersję na kapsuły Co2. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 (edited) MK23 miałem, wielkie (w rzeczywistości i w przenośni) G.... nie warte tej ceny. :maniak_zle: Edited July 1, 2014 by Powała Quote Link to post Share on other sites
daril47 Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 Z tego co wyczytałem w sporej ilości tematów odnośnie tych tańszych replik, to ta beretka ma problem z nieszczelnością magazynka. A co do tego drugiego to opinie są podzielone. Znajomy mówi, że ma dokładnie ten sam i że nie ma z nim żadnych problemów, a inni mówią że chłam właśnie z tego powodu, który wymienił przedmówca. Wydaje mi się, że to jest loteria, jak masz szczęście (a nawet sporo) to dostalbyś mniej wadliwy egzemplarz, ale to tylko moje zdanie Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 (edited) Daril, nie ma "dobrych" i "tanich" pistoletów na gaz. Jeśli chcesz dobry, to musisz liczyć się z wydatkiem rzędu 300-400 PLN. W granicach 100-200 PLN kupisz jedynie przeciętnej jakości, zadowalające ale nie pozbawione wad i ryzyka częstszych awarii. Ta Beretta należy do polecanych przyzwoitych "przeciętniaków". Z własnego doświadczenia mogę wskazać LAWMAN-a. Tutaj masz temat o nim. W naszej ekipie, od trzech lat funkcjonują dwa egzemplarze, jak dotąd bezawaryjnie. Edited July 2, 2014 by Powała Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Daril, nie ma "dobrych" i "tanich" pistoletów na gaz. Jeśli chcesz dobry, to musisz liczyć się z wydatkiem rzędu 300-400 PLN. Chyba 2x większym. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts