Zucho30 Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 Witam! Wie może ktoś, jak skutecznie, szybko i nie zostawiając żadnych śladów, usunąć napisy na prawej stronie szkieletu dan wessona(asg, cal. 6mm)??? Quote Link to post Share on other sites
Galithar Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 Jeżeli to grawerka to raczej nie usuniesz Quote Link to post Share on other sites
zbojcerz_hegemon Posted July 1, 2014 Report Share Posted July 1, 2014 (edited) Ze swojego srebrnego usuwałem zmywaczem do paznokci, nie wiem natomiast jak wygląda sprawa z czarnymi egzemplarzami, ale wydaje mi się, że razem z napisem może zejść też powłoka - trzeba sprawdzić w jakimś niewidocznym miejscu, np. pod okładziną chwytu. Edited July 1, 2014 by zbojcerz_hegemon Quote Link to post Share on other sites
Zucho30 Posted July 13, 2014 Author Report Share Posted July 13, 2014 Dzieki wielkie sprobuje jutro i dam znac o wynikach dla potomnosci ;) Quote Link to post Share on other sites
Zucho30 Posted July 31, 2014 Author Report Share Posted July 31, 2014 Zmywacz do paznokci pomógł, napisy zeszły, tylko trzeba pamiętać, aby nie szorować zbytnio, bo matowa czarna farba też się ściera. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts