macieka Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 (edited) Czesc! Jestem nowy na forum takze Dzien Dobry :icon_wink:. Od niedawna kreci mnie asg i oto moje pytanei do was. Wlasnie zaczynam i czy ta replika moze sie nadac na poczatkowa bron o dosyc dobrej celnosci i FPS'ach, aha i czy trzeba przeladowywac po kazdym strzale ?http://allegro.pl/ka...4393729292.html Dziekuje :icon_wink: Edited July 8, 2014 by macieka Quote Link to post Share on other sites
sanex Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 Nie, to się może sprawdzić jako jednorazowy młotek, albo ozdoba na ścianę, ale na 100% nie będzie Ci się z tego dobrze strzelać. Do 200zł~ warto rozglądnąć się za krótkimi elektrykami, lub "pompkami"-strzelby. Quote Link to post Share on other sites
macieka Posted July 8, 2014 Author Report Share Posted July 8, 2014 Tylko właśnie szota bym nie chciał ;/ a ten ma gearbox sprężynowy też jak w shotgunie to może podobne rezultaty w FPS i celności. Ciekawie mnie przeładowywanie Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 (edited) Tylko właśnie szota bym nie chciał ;/ a ten ma gearbox sprężynowy też jak w shotgunie to może podobne rezultaty w FPS i celności. Ciekawie mnie przeładowywanie Jeśli nie będziesz przeładowywał za pomocą chwytu przedniego (a na 99,(9)% nie będziesz) to przeładowanie będzie cholernie niewygodne. Edytuj: w replikach sprężynowych nie ma gearboxów - gearboxy występują w replikach elektrycznych. Edited July 8, 2014 by MarekMac Quote Link to post Share on other sites
Hesh Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 Sygnaturka kolegi wyżej przedstawia najlepszego (moim zdaniem) shootguna na początek. Kosztuje tylko 60zł a jego największą wadą jest to że rozchodzi się jak świeże bułeczki. Ale skoro nie chcesz shoota to następne co jest godne uwagi to MP5 Galaxy za 350zł lub CM.028 za ok. 400. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts