pawlusos Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 replika odmawia strzelania. Po wciśnięciu spustu wydobywa się tylko klik. akumulator ma na mierniku 8.3v, więc chyba to nie jego wina. Replika jest wciąż na gwarancji więc nie chcem rozkręcać gearboxa. Co mam robić? Podkeślam że nie chę robić niczego co pozbawi mnie gwarancji. Dodam że replika jest w pełni sotckowa, akumulator też a do innego nie mam dostępu. A może mam wysyłać od razu replike na gwarancję bądź reklamować? Link to post Share on other sites
wiciok Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 Naładuj do pełna aku i podłącz pod wtyczkę koło GB, a nie z przodu. Jak nie pomoże (a pewnie nie), to znajdź kogoś z mocnym akumulatorem. Link to post Share on other sites
Awein Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 To zależy gdzie kupiłeś replikę bo jak w sklepie gdzie mają słaby serwis to bym nie wysyłał , mogą to być przepalone styki , bateria nie działa , przepalony bezpiecznik lub gb się zaciął w mojej cm na początku się tak zdarzyło , rozkręciłem ją i przeciągnąłem zębatkę tak że karabin wystrzelił i było ok a oczywiście mogła ci sprężyna pęknąć . Link to post Share on other sites
blackblut Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 WYJDŹ... Musisz sprawdzić na innym akumulatorze, nie ma co kombinować. Link to post Share on other sites
pawlusos Posted July 26, 2014 Author Report Share Posted July 26, 2014 Kupno nowego akumulatora podziałało, tak więc dziękuję za rady, a temat idzie do zamknęcia. :icon_razz2: Link to post Share on other sites
Recommended Posts