STALKERPL Posted July 13, 2014 Report Share Posted July 13, 2014 jaki polecacie i z jakiej firmy cena nie gra roli obchodzą mnie karabinki z najwyższej półki najlepsze z najlepszych :) myślałem nad : http://www.taiwangun.com/a-w-s-s-we-g39-ras-hard-kick-gas-blowback-type?from=listing&campaign-id=14 co o tym myślicie ? :) Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 (edited) Bana na google dostałeś? N aucz się poprawnej pisowni wraz ze znakami interpunkcyjnymi, bo tego bełkotu się czytać nie da. Edited July 14, 2014 by Nitro Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 Napęd gazowy ma to do siebie, że staje się nieużyteczny w niskich temperaturach. Quote Link to post Share on other sites
Bezim Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 Widzę że to Twój pierwszy post, więc najpierw poczytaj forum. Nie wszystkim wiadomo, ale mamy tutaj takie fajne narzędzie jakim jest szukajka. skorzystaj z niej. Ja osobiście bym poradził zacząć od chińskiego karabinu średniej klasy. postrzelasz trochę, stwierdzisz że może AK a potem Mki.... Nie to że bronię Ci kupić to czy tamto, ale nie zaczynaj od gazówki, bo z jej użytkowaniem trzeba mieć odrobinę pojęcia. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 Bana na google dostałeś? Widzę, że niektórzy nie znają jeszcze regulaminu tego działu. Lepiej się z nim zapoznać. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted July 14, 2014 Report Share Posted July 14, 2014 Stalkerpl, określ swój maksymalny budżet, z pierwszego postu widzę, że masz niemały ale musisz przewidzieć w nim koszt okularów i amunicji, odejmij i podaj cenę za jaką jesteś gotów kupić replikę. Wówczas będziemy mogli coś poradzić. Przemyśl swoje początkowe preferencje i zastanów się nad AEG-iem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts