Krzysztof Tulin Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 Witam, jestem posiadaczem w pełni stockowego (oprócz gumki Hop - Up) Hk416 Boyi. Ostatnio rozłożyłem i złożyłem go z powrotem (łącznie z GB) w celu usunięcia zablokowania w GB. Po złożeniu i wciśnięciu spustu replika nie strzela, lecz silnik wydaje jednostajny dźwięk, jakby wiertarka.. Proszę o pomoc. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 Na początek dokręć silnik. Quote Link to post Share on other sites
Krzysztof Tulin Posted July 18, 2014 Author Report Share Posted July 18, 2014 Na początek dokręć silnik. Po podkręceniu zmienia się dźwięk na taki przerażający trzask, że aż uszy bolą, a nadal nie jest to strzał. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 No to coś jest ewidentnie nie tak. Zębatki dobrze się kręciły jak składałeś GB? Quote Link to post Share on other sites
Krzysztof Tulin Posted July 18, 2014 Author Report Share Posted July 18, 2014 Tak. Quote Link to post Share on other sites
Żar0 Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 Tłok jest na swoim miejscu, w prowadnicach? Nie ruszałeś podkładkowania? Co rozumiesz przez "dobrze się kręciły"? Quote Link to post Share on other sites
Danielskii Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 ja mialem taki odlos (mielenia kawy w maszynce) potym jak mi poszly zeby na tloku. "Wszystkie misie jedza Rysie" "Sraly muchy, bedzie wiosna" Quote Link to post Share on other sites
Krzysztof Tulin Posted July 24, 2014 Author Report Share Posted July 24, 2014 Naprawione, ale jest problem na kolejny temat... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts