Attero Posted July 28, 2014 Report Share Posted July 28, 2014 Witam. Zauważyłem, że mają w ofercie całkiem sporo replik i to w niezłej cenie. Sklep jest słoweński. Wie ktoś coś, na temat tej firmy? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted August 10, 2014 Author Report Share Posted August 10, 2014 (edited) Dobra, zaryzykowałem i kupiłem od nich F2000 G&G. Zapłaciłem 315 euro w promocji, co z bandyckim kursem banku dało w przeliczeniu 1360 zł, czyli o 100 zł mniej niż w Polsce. Kontakt jest wzorowy, na maile odpisują nawet natychmiast. Przesyłka została profesjonalnie zabezpieczona, nawet wewnątrz walizki z repliką znalazłem sporo gazet i piankę. Ceny jak to w ojro, wyższe niż u nas, jednak spora liczba przecen i promocji powoduje, że niektóre pozycje warto stamtąd ściągnąć. FPSami z ich strony się nie sugerujcie, F2000, które wg opisu w sklepie miało 360 fps, faktycznie na chrono dawało 410. Ogólnie, sklep jak najbardziej polecam. Edited August 10, 2014 by Attero Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts