xaro Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 (edited) Witam. Wiec jestem świeży w ASG ogólnie zaczynam dopiero swoją przygodę. Postanowilem wybrać replikę g36c firmy JG. Moje pytanie brzmi czy ta replika na początek będzie się dobrze sprawowała? Mam jeszcze jedną prośbę do was otóż, może ktoś widział ta replikę w wersji koloru piaskowego z sprawdzonego sklepu? Jeżeli tak proszę o link. Pozdrawiam Xaro. :icon_wink: * jeszcze gdybyście mogli napisać mi jaka batke i ładowarkę kupić? Edited August 4, 2014 by xaro Quote Link to post Share on other sites
-K2- Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 Wybór dobry na początek. Przy zakupie poproś o zmianę gumki na zieloną G&G. Koloru piaskowego z JG, nigdy nie widziałem. Nie twierdzę że ich nie ma, po prostu ja się z nimi nie spotkałem. Jeśli masz fundusze, to polecam baterie li-po" 7,4V, do tego ładowarka mikroprocesorowa imax lub jej pochodne. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 (edited) Witam. Wiec jestem świeży w ASG ogólnie zaczynam dopiero swoją przygodę. Postanowilem wybrać replikę g36c firmy JG. Moje pytanie brzmi czy ta replika na początek będzie się dobrze sprawowała? Tak. Mam jeszcze jedną prośbę do was otóż, może ktoś widział ta replikę w wersji koloru piaskowego z sprawdzonego sklepu? Jeżeli tak proszę o link. Nie. * jeszcze gdybyście mogli napisać mi jaka batke i ładowarkę kupić? Pakiet LiPo 7,4V, 1300-2200 mAh, rozładowanie 25/50 C, ładowarka Imax lub Redox. Edited August 4, 2014 by Powała Quote Link to post Share on other sites
Urban47 Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 Jest wersja piaskowa ale nie polecam jej. Mój znajomy miał i po kilku strzelankach farba zaczęła się ścierać i wyszło spod niej pomarańczowe tworzywo, co już nie wyglądało tak ciekawie. Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 Kup puszkę farby w aerozolu (Montana 94, Belton Molotow - ok.16zł, jak chcesz się bawić w fachowe wynalazki jak Krylon, NFM Sniper Paint, FOSCO - - trochę drożej) w odpowiednim kolorze , przemaluj replikę. Nawet kiedy się pościera na krawędziach i zacznie wyłazić czarne spod spodu (co nastąpi wcześniej czy później), to tylko nabierze charakteru. Quote Link to post Share on other sites
xaro Posted August 4, 2014 Author Report Share Posted August 4, 2014 Czy mogli byście dać mi jakiegoś linka do tej batki i ładowarki. Zaraz napiszecie pewnie, ze szukanie nie boli, ale nie chce kupić czegoś co nie będzie pasowało. Pozdrawiam Xaro Quote Link to post Share on other sites
-K2- Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 Przykładowo w tym sklepie: KOPIA ORYGINAŁ Quote Link to post Share on other sites
Mr Nemo Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 Skoro oryginał jest niedostępny, można go zakupić w tym sklepie? Jest on godny polecenia? http://sklep.skyrc.pl/pl/p/Oryginalna-ladowarka-SkyRC-iMAX-B6/1 Quote Link to post Share on other sites
xaro Posted August 4, 2014 Author Report Share Posted August 4, 2014 Jeszcze jedno pytanko mianowicie, jakie kulki najlepiej kupić do g36c JG? Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 Dobrej marki i raczej cięższe niż lżejsze. Ale ja wszystko, włącznie z AGM 003, karmię G&G .28... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts