MłodzikCzeladź Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 Witam, jak w temacie postu, jaką Byście mi polecili MP5-tkę do 500zł, najlepiej żeby była metalowa w większości, pooba mi się ten model z wbuowaną latarką, jakby ktoś wiedział jaki to model to byłbym wdzięczny, za wszelkie propozycje z góry dziękuje! Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 Src, choć na chwilę obecną to jedynie używkę upolujesz. Mam 3, i są to najlepiej wykonane mp5tki na rynku. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 Albo używka SRCka, albo Cyma 0.41. Cymek nie robią z latarkami, pozostaje dokupić na forumowym szrocie. Quote Link to post Share on other sites
MłodzikCzeladź Posted August 4, 2014 Author Report Share Posted August 4, 2014 Src, choć na chwilę obecną to jedynie używkę upolujesz. Mam 3, i są to najlepiej wykonane mp5tki na rynku. Hm, SRC? - Nie mam pojęcia o czym mowa, można jakoś rozwinąć? Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 Star rainbow company,w Polsce mało znane,za granicą chwalone. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 W polszy to wszystkim wciska się Galaxy, daje kopa na do widzenia i leci zrobić to samo w kolejnym temacie :teethh: A teraz tak na poważnie. Zastanów się co ta wypowiedź wniosła do tematu. Buniek Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 SRC to dobra firma, miałem ich MP40, obecnie mam AGM-a - nawet nie umywa się do tamtej repliki. Niestety z wersją MP5TLF (z latarką) będzie kłopot. Są takowe w ofercie ZBROJOWNI: - http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?products_id=2010 - http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?products_id=2009 ale niestety chwilowo niedostępne. Alternatywą mógłby być CM.049 i dokupienie latarki ale on znacznie przekracza Twój budżet, Podobnie sprawa wygląda z CM.041B. Moja rada, kup MP5A3 + przedni chwyt i do tego latarkę, co i tak znacznie przekroczy określony budżet. Tylko do tego pytanie, po co Ci latarka? Użyjesz jej raz-dwa razy do roku w budynkach, w ciemnych przejściach, bądź bunkrach, ile razy będzie Ci przydatna? Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 (edited) O ile jestem ogromnym fanem mp5tki z tlf, muszę autora zmartwić. Wszystkie te chwyty airsoftowe to szmelc.wykonane z pękającego absu, z kiepską latarką (vfc jeszcze nie miałem). Jedyne sensowne opcje: Kupno ostrego chwytu surefire - ok 600zł. Poluję już 3 miesiące i nic poniżej tej kwoty nie dostaniesz. Ściągnięcie ze stanów chwytu do gsg5 - klon mp5 w kalibre .22 - 50 dolców Kupno chwytu guardera, i latarki na XML z gwintem surefire Kupno chwytu ris i latarki osobno, jak wyżej Powala polecił. Edited August 5, 2014 by Nitro Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts