Kenq Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 wyciągnąłem sobie po latach g608 stare jak świat, podłączyłem jakiś tam zasilacz (który wiem ze działa bo testowałem na innych replikach) i jak nacisnę spust to coś tam silnik "mieli" ale nic ponad to, poniżej nagranie: da się to naprawić bez kupowania nowych części? ;d bo bym se postrzelał Quote Link to post Share on other sites
rolnik4 Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 Starty tłok, albo uszkodzony silnik. Quote Link to post Share on other sites
Kenq Posted August 4, 2014 Author Report Share Posted August 4, 2014 No stary to ja raczej wiem że coś jest uszkodzone, kwestia jest taka że nie wiem co dokładnie :D Quote Link to post Share on other sites
Krwawy Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 No stary to ja raczej wiem że coś jest uszkodzone, kwestia jest taka że nie wiem co dokładnie :icon_biggrin: To wiesz czy nie wiesz? :hahaha: Co można powiedzieć oglądając tylko filmik.... Quote Link to post Share on other sites
Kenq Posted August 4, 2014 Author Report Share Posted August 4, 2014 No skoro nie działa to chyba jasne że jest coś uszkodzone, już w przedszkolu mnie tego uczyli ^^ No można bynajmniej usłyszeć piękne dźwięki jakie wydobywają się z wnętrza repliki, dzięki temu móc łatwiej zdiagnozować schorzenie. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 Dokręć/odkręć sobie silnik. Jak nic to nie da, to masz zmielone zęby Quote Link to post Share on other sites
Rikardo015 Posted August 4, 2014 Report Share Posted August 4, 2014 Nie silnik bo widać że zębatka tłokowa chodzi bo przerywacz działa na semi więc obstawiam brak tłoka lub zjechany tłok Quote Link to post Share on other sites
erykxdxd Posted August 5, 2014 Report Share Posted August 5, 2014 Nie lepiej rozkręcić i sprawdzić? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts