Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

USMC - M4/M16/M27 IAR ? prośba o pomoc

Recommended Posts

Witam wszystkich serdecznie,

Chciałbym kupić replikę pasującą do klimatu USMC. Od miesiąca zbieram umundurowanie, muszę dokupić jedynie Duty Belt i Combat Shirt ale nie o tym chciałem pisać...

Na początek chciałem kupić elektryka - żeby się zapoznać z bronią tego typu itp...

Jakich producentów polecacie? Tak by kupić i używać, bez przeróbek (nie znam się na tym jeszcze).

Jak w tytule tematu - M4, M16 lub M27 IAR - ogólnie jak najwięcej metalu i elektryka.

Czy iść od razu w gaz? Mam z tym problem bo każdy swoje chwali...

Proszę o pomoc.

2k ale chcę wtedy już kupić coś bardzo konkretnego...

Zastanawiałem się nad M27 IAR od firmy UMAREX ale tam ponoć się płaci za logo HK na broni.

Dział "Repliki elektryczne", polecam lekturę. Jest tam temat o HK 416 tej samej firmy. Natomiast w tym dziale masz temat poświęcony wyborowi repliki M4/M16. Brakuje tam Specna Arms, ale jeżeli masz taki budżet to zastanów się nad G&P. Jeśli będziesz chciał zrobić tuning to na forum znajdziesz wiele informacji co wymienić :icon_wink:

Zastanawiałem się nad M27 IAR od firmy UMAREX ale tam ponoć się płaci za logo HK na broni.

Dziwne stwierdzenie, ja ze swojej 417tki, wymieliłem już prawie 10k kulek, gdzie oprócz gumki nie zmieniłem NIC, i nie widzę niczego, co mogłoby się w niedługim czasie zużyć. Zresztą jeśli Ci zależy na IAR, to jest tylko jedna replika.

Co do pozostałych, jest mnóstwo tematów o replikach do 2tyś zł. Oczywistym wyborem będzie tutaj M4 lub M16 od G&P.

Edited by ColtS