Appreciated Posted August 9, 2014 Report Share Posted August 9, 2014 Część osób zapewniała mnie, że będzie kompatybilny. Po zakupie, magazynek wszedł z lekkimi trudnościami dwa razy. I tylko dwa razy. Od tamtej pory nie mogę go wcisnąć. Zastanawiam sie, czy nie użyłem jakiegoś "specjalistycznego" sposobu, by go zmieścić w adapterze. Może takowy istnieje? Czy może wystarczy coś przypiłować? Jak to wygląda z tą kompatyblinością? Od razu mówię, że sprawdziłem trochę Internetów w poszukiwaniu odpowiedzi. Na wmasg w tabeli kompatybliności nie ma tam takiej informacji, ale w kilku tematach doczytałem, że ludzie normalnie używają magów KA z gietką JG. Strasznie kontrowersyjne. W końcu nie wiem, dlatego kieruję pytanie do Was, może wiecie coś na ten temat. :) Pozdrawiam AP Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted August 9, 2014 Report Share Posted August 9, 2014 Rozumiem, że mag nie chce się zatrzaskiwać w gnieździe? W takim razie podpiłuj ząb z tyłu magazynka - byle nie za mocno. Quote Link to post Share on other sites
Appreciated Posted August 9, 2014 Author Report Share Posted August 9, 2014 Spiłowałem i teraz wchodzi. Co prawda muszę w niego uderzyć, by wszedł, ale jest ok. Dzięki. :) Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted August 9, 2014 Report Share Posted August 9, 2014 Poczekaj aż zaczep trochę się wyrobi, albo spiłuj ząb jeszcze trochę, to powinno normalnie się zatrzaskiwać. Quote Link to post Share on other sites
Appreciated Posted August 9, 2014 Author Report Share Posted August 9, 2014 Właśnie wybrałem tę pierwszą opcję, by przypadkowo nie spiłować zbyt wiele. Szkoda, żeby potem były komplikacje. Dzięki za opdowiedzi :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts