Paweł1433 Posted August 10, 2014 Report Share Posted August 10, 2014 (edited) Czy ktoś z was kupował w tym sklepie, może o nim coś powiedzieć? http://www.bullshop.pl/ Edited August 10, 2014 by Paweł1433 Quote Link to post Share on other sites
Janes Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 (edited) Unikać jak ognia.bullshop to bezczelni handlarze chińskim zardzewiałym złomem.Kupiłem u nich kompas niby profesjonalny metalowy.Jak to coś przyszło to miało poodpryskiwaną farbę i rdzę w jej miejscu.Skala na tarczy kompasu miała powycierane indeksy ( o dziwo bo zanurzona jest w jakimś płynie) Celownik kompasu chodził ciężko i po kilku otwarciach pekł w nim zawias.Kompas ustawiał kierunek tak wolno że mozna było usnąć.Kiedy odesłałem do reklamacji stwierdzili że to moja wina i na przygodzie z nimi straciłem około 80zł (cena kompasu,przesyłki i wysyłki do reklamacji tego chińskie złomu który chyba leżał w magazynie z dziurawym dachem kilkadziesiąt lat. Edited September 30, 2014 by Janes Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts