Sniper_SpecSquad Posted August 12, 2014 Report Share Posted August 12, 2014 Witam szanowne grono :). Mam ochotę znów "wrócić do gry" po przerwie. Zastanawiam sie nad tą repliką od Aresa. Czy miał ktoś z Was z nią do czynienia? Jak spisuje sie ten system EFCS? Quote Link to post Share on other sites
Sniper_SpecSquad Posted August 13, 2014 Author Report Share Posted August 13, 2014 Tu jest link jakby cuś http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_147&products_id=11486&name=ARES_-_M4_Sniper_-_EFCS_Gearbox_-_AR-049E Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 Za taką kasę to sobie złóż Customa z GB CNC, ASCU czy Merfem 3,2. Pięknym body Madbulla lub G&P i co tylko się Tobie wyśni. EFCS jest średnim "zaawansowanym mosfetem". Zdarza mu się pójść z dymkiem. Quote Link to post Share on other sites
Sniper_SpecSquad Posted August 13, 2014 Author Report Share Posted August 13, 2014 To co konkretnego byś mi polecił? Szukam czegoś pół-snajperskiego - jak ta M4. By nie był za duży i miał auto - najlepiej bursta - prócz semi. Zależy mi na świetnych parametrach w stoku (słyszałem i czytałem, że ARES w stocku ma świetne osiągi - zwłaszcza celność), No i oczywiście wykonanie musi być pierwsza klasa :D Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted August 13, 2014 Report Share Posted August 13, 2014 GB CNC Retro Arms Zębatki Promyka/Ultimate SP150 Guarder Silnik Guarder Infinity TU Łożyska SHS 8mm Zespół cylindra Systema Listwa popychacza dyszy Guarder/KingArms Antireversal Promyka/Ultimate Zestaw sprężynek GB KingArms/Lonex ASCU V2 lub Merf 3.2 + kable silikonowe + wtyczki Komora HU Madbull + Gumka Madbull niebieska Precka Promyka Korpus M4 Madbull + szyny RIS jakie Ci się spodobają. Reszta rzeczy takich jak prowadnice kolby, chwyt silnikowy, kolby etc to już sobie dokompletujesz. Myślę że w 3000zł się zmieścisz jak wszystko dobrze rozegrasz. Set w takim konfigu da jakieś 550FPS :teeth: O linki nie pytaj bo nie dostaniesz, wysil się choć trochę :P Quote Link to post Share on other sites
Sniper_SpecSquad Posted August 13, 2014 Author Report Share Posted August 13, 2014 Ok. Dzięki. Obczaję i dam znać co i jak :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts