WeLL Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 Witam. Otoz ostatnio zainteresowalem sie asg i chcialbym kupic jakis pistolet do 400zl.Patrzylem na forum ale nadal nie wiem co wybrac :icon_neutral2:.Chcialbym jakiegos gazika z bb najlepiej full metal.Macie jakies propozycje w tym przedziale cenowym? Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 Pistolet średnio nadaje się na pierwszą replikę - tym po prostu ciężko walczyć z ludźmi wyposażonymi w elektryczne repliki broni długiej. Więc jeśli chcesz brać udział w strzelankach to przemyśl zakup czegoś w rodzaju MP5, Kałaszka czy G36. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 (edited) Ja używam jako broni bocznej P226 i mogę ją polecić, ale Marek ma rację, pistolet na pierwszą replikę, to nie najlepszy pomysł. Edited August 19, 2014 by Powała Quote Link to post Share on other sites
WeLL Posted August 21, 2014 Author Report Share Posted August 21, 2014 W takim razie co polecacie w tym przedziale cenowym z replik broni dlugiej ? Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 A przeczytałeś chociaż poradniki z przypiętych tematów w tym dziale? Quote Link to post Share on other sites
WeLL Posted August 21, 2014 Author Report Share Posted August 21, 2014 A przeczytałeś chociaż poradniki z przypiętych tematów w tym dziale? Czytalem ale jakos nie przekonuje mnie cyma ani g36 od jg Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 Do 400zł znajdziesz MP5 Galaxy i może G36 od GFC (to samo co JG, ale były tańsze tylko, że ostatnio ich na GunFire nie widziałem). Możesz polować na Kałasze Boyi - jak się trafi promocja to znajdziesz za około 400zł albo nawet mniej. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted August 21, 2014 Report Share Posted August 21, 2014 Coś słabo czytałeś. Tam jest więcej polecanych replik. Ponadto przypominam o netykiecie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts