Simur Posted September 3, 2014 Report Share Posted September 3, 2014 http://gunfire.pl/product-pol-1152204234-Wzmocniony-zestaw-tloka-v-3.html Ktoś jest w stanie powiedzieć czy to coś warte, czy od razu lepiej inwestować w guardera/systeme? Miało by to pracować na gietce (430 fps). Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted September 3, 2014 Report Share Posted September 3, 2014 Do 430FPS się nada. Quote Link to post Share on other sites
Simur Posted September 7, 2014 Author Report Share Posted September 7, 2014 A jak się sprawa ma z niezawodnością, chodzi mi głównie czy się ta guma nie odklei i czy kołnierz nie pęka jak to w innych tego typu modelach (tańszych). No i czy faktycznie ta cicha głowica robi różnicę w porównaniu ze standardową? Quote Link to post Share on other sites
Simur Posted September 8, 2014 Author Report Share Posted September 8, 2014 A jak się sprawa ma z niezawodnością, chodzi mi głównie czy się ta guma nie odklei i czy kołnierz nie pęka jak to w innych tego typu modelach (tańszych). No i czy faktycznie ta cicha głowica robi różnicę w porównaniu ze standardową? Brak Edycji W sumie już sobie sam znalazłem odp. to samo siedzi w kałaszkach od e&l więc sobie poczytałem :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts