Ladna Posted September 3, 2014 Report Share Posted September 3, 2014 Hej! Mam pytania. Chciałabym grać w asg, moją pierwszą repliką będzie RK01W z kochanym v3 <3 . Dałoby się w przyszłości przerobić suczkę na mini-beryla? I pasoszelki, najlepiej w oliv z taśmami molle do konfiguracji sprzętu. Bezpieczeństwo już mam :) . Pozdrawiam ASGejów :) Quote Link to post Share on other sites
TOMEK1022 Posted September 3, 2014 Report Share Posted September 3, 2014 (edited) Seria RK to polecane i dobre repliki ale jeśli chcesz przerabiać na mini beryla lub beryla to tylko rk06 (lub najlepiej sam korpus od rk06). O dostępności części do miniacza chyba nie muszę mówić. Ps: Oczywiście, nie mówię że rk01 nie da się przerobić na mini beryla. Rk01 da się przerobić ale traci się trochę na estetyce i odzwierciedleniu oryginału. Edited September 3, 2014 by TOMEK1022 Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted September 3, 2014 Report Share Posted September 3, 2014 (edited) Nie widzę powodu, żeby nie dało się skonfigurować pasoszelek w molle pod AK. Kwestia doboru modelu i ładownic. Ba, nawet mam na zbyciu sensowne pasoszelki, gdybyś była zainteresowana. Edited September 3, 2014 by Errhile Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted September 4, 2014 Report Share Posted September 4, 2014 (edited) Przykładowo: - pas, - szelki, - ładownice. Ps Zaznaczam, to tylko przykład, jest wiele innych, tańszych rozwiązań. Edited September 4, 2014 by Powała Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts