Dingo500 Posted September 7, 2014 Report Share Posted September 7, 2014 Pytanie brzmi w jakim konflikcie była używana przez Rosjan oraz z jakim mundurem dziękuje za pomoc ;) oto link do kamizelki http://www.frontowiec.com/index.php?p2132,kamizelka-kameleon-oliwkowa Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted September 7, 2014 Report Share Posted September 7, 2014 Ile jeszcze tematów w tej sprawie założysz? Przenoszę do właściwego działu... Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted September 7, 2014 Report Share Posted September 7, 2014 Znając konflikty okołorosyjskie to śmiem zaryzykować że w każdym od daty produkcji bo któryś wojak na pewno ją kupił, dostał, zszabrował... :teethh: Najlepiej zacząć od przeglądania zdjęć i googlania samemu, ale rosjanie robią taki miszmasz szpejowy że widuje się najróżniejsze konfiguracje. Po konflikcie ukraińskim wszystko jest koszer : szpej z taiwangun ,lowa zephyr gtx, spodnie ufopro,TCI liberatory, kolby 360 stopni i zewnętrzne lufy wenętrzne. Quote Link to post Share on other sites
Dingo500 Posted September 7, 2014 Author Report Share Posted September 7, 2014 Ok a kolejne pytanie jeżeli bym kupił taki oto maskałat http://www.frontowiec.com/index.php?p2580,maskalat-kzm-dab-partizan-wspolczesny-44-46-164-170 i połączył go z taką oto kamizelką http://www.frontowiec.com/index.php?p3028,kamizelka-armijna-tarzan-m22-cyfrowa-flora byłaby to jakaś wielka herezja ? Jeżeli tak jaką mi polecacie kamizelkę pod ten maskałat żeby to w miarę logicznie wyglądało i żebym rusofila o zawał nie przyprawił ;D Quote Link to post Share on other sites
Dingo500 Posted September 7, 2014 Author Report Share Posted September 7, 2014 To jaka kamizelkę byście polecali do KZM "Dąb (Partizan)" Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted September 7, 2014 Report Share Posted September 7, 2014 KZM to nie jest najlepszy pomysł... Quote Link to post Share on other sites
Dingo500 Posted September 7, 2014 Author Report Share Posted September 7, 2014 A co preferujesz ? Dlaczego nie jest najlepszym pomysłem ? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted September 7, 2014 Report Share Posted September 7, 2014 KZM tak de facto jest ciuchem jednorazowego użytku, dlatego cudownej wytrzymałości się nie należy spodziewać... Trochę droższe mundury w kroju MABUTA są znacznie bardziej solidne i ergonomiczne. Bez sensu wydawać teraz ponad stówę, żeby po miesiącu-dwóch szukać kolejnego ciucha ;) Quote Link to post Share on other sites
Dingo500 Posted September 7, 2014 Author Report Share Posted September 7, 2014 Podsumowując mógłby ktoś podać mi z tej oto strony http://www.frontowiec.com/index.php mundur lub maskałat pasujący do kamizelki Tarzan m22 Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted September 7, 2014 Report Share Posted September 7, 2014 W przypadku rosyjskiej armii, to akurat czego byś nie użył to będzie dobrze :teeth: Najbezpieczniejsza będzie pewnie Flora wz.88... Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted September 7, 2014 Report Share Posted September 7, 2014 Dokładnie- weź Florę. Mam, używam i polecam :maniak_OK: Quote Link to post Share on other sites
Dingo500 Posted September 8, 2014 Author Report Share Posted September 8, 2014 Pytanie jeszcze odnośnie kamizelki tarzan m22 da się do niej doczepić dodatkowe oporządzenie ( chlebak na tył np ) ? Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 Na izolkę/trytytkę na pewno się da... A tak na serio- jeżeli nie chodzisz cały czas na różne imprezy oficjalne, to wystarczy, że plecak na respie zostawisz. Quote Link to post Share on other sites
Dingo500 Posted September 8, 2014 Author Report Share Posted September 8, 2014 Ok a do flory jaki kamuflaż polecacie tej kamizelki dostępne to oliwkowy,cyfrowa flora,czarny oraz lies jak dla mnie to oliwkowy ale co myślicie o połączeniu z lies-em ? Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 Cyfra lub oliwka, skłaniałbym się ku oliwce Quote Link to post Share on other sites
Dingo500 Posted September 8, 2014 Author Report Share Posted September 8, 2014 A co sądzicie o tej stronie ? http://www.redzone.com.pl/index.html Warto tu kupować cokolwiek np replikę Lifczika lub np gorke ?Ktoś posiada doświadczenie z tym sklepem ? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 To nie jest dział do zadawania pytań o sklepy... Jeżeli to ma być rekonstrukcja, to tylko Frontowiec. Redzone wykonuje REPLIKI. Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 Ewentualnie vitiazspec (VSO). Mają kilka rzeczy, których nie ma na frontowcu (np. maskałat Meduza) i sporo szpeju jest tańsze. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 Tylko, tak jak wyżej - VSO/RZ zajmują się produkcją KOPII/REPLIK/WARIACJI, a nie sprzedażą oryginalnego sprzętu. Quote Link to post Share on other sites
delin0m Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 Kamizelka Kameleon - nigdy nie widziałem tego w użyciu, a jak widziałem to przeoczyłem i musiało być w użyciu naprawdę rzadko ;) Ale w każdym bądź razie to fajna kamizelka, choć chest-rig dla snajpera to nie najlepsza opcja (niewygodne czołganie). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts