Dani3llo Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 Od kilku tygodni szukam kamizelki chest rig strike firmy gfc tactical w oliv. Nigdzie nie mogę jej znaleźć w oliwce :icon_confused3: Ktoś może widział ją w jakimś sklepie ? Bo objechałem już chyba wszystkie z listy sklepów polecanych. Znalazłem w sklepie black sword ale tam się okazało, iż kamizelka jest na stronie ale w magazunie nie ma oliwki :icon_cry: Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 A może to znak "z góry", żeby sobie darować ten kiepski sprzęt? :teeth: Zadzwoń, napisz do sklepów... Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted September 9, 2014 Report Share Posted September 9, 2014 (edited) Dani3llo, tak widziałem i to nie dawniej jak wczoraj, wisi u mnie w szafie. :icon_wink: Użyta była dwa razy i wisi bezużytecznie. Mogę Ci ją sprzedać za circa pół ceny. Jeśli reflektujesz napisz na PW, podaj e-mail to wyślę Ci fotki. Edited September 9, 2014 by Powała Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted September 9, 2014 Report Share Posted September 9, 2014 Powała, takie rzeczy to załatwia się od razu przez PW. Nie róbmy komisu w temacie :icon_exclaim: Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted September 9, 2014 Report Share Posted September 9, 2014 Poszukaj po innych polskich sklepach z chinszczyzną. GFC to brand autorski gunfire, ten chestrig może wystepować pod innymi 'markami' z ACM na czele i nie koniecznie pod nazwą chest rig strike. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted September 9, 2014 Report Share Posted September 9, 2014 Powała, takie rzeczy to załatwia się od razu przez PW. Nie róbmy komisu w temacie :icon_exclaim: Przepraszam, masz rację. Poszukaj po innych polskich sklepach z chinszczyzną. GFC to brand autorski gunfire, ten chestrig może wystepować pod innymi 'markami' z ACM na czele i nie koniecznie pod nazwą chest rig strike. Pięć minut szukania: http://www.taiwangun.com/kamizelka-taktyczna-aav-fsbe-olive-8fields?from=listing&campaign-id=14 http://www.taiwangun.com/bojowa-kamizelka-taktyczna-z-systemem-qr-olive-8fields?from=listing&campaign-id=14 :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Dani3llo Posted September 9, 2014 Author Report Share Posted September 9, 2014 @Powała niestety aav fsb to inna kamizelka tak samo jak ta druga, która wygląda mi na odchudzonego cirasa :icon_razz: ja poszukuję czegoś bez pleców :icon_smile: ale dzięki za pomoc Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts