Sveter121 Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 Wygodnie, szybko, dokładnie to co miało być i takie jakie miało być :) A nawet kurier gratis się trafił. Polecam! Quote Link to post Share on other sites
BloodyAnt Posted September 10, 2014 Report Share Posted September 10, 2014 A ja z nich nie jestem zadowolony. Byłem tam na początku swojej przygody w ASG, szukałem ubrań bo mieli ich sporo. Niemily sprzedawca ( typowy łepek ), nie pomógł, na pytania odpowiedział z wielką łaską albo i wcale. Nie polecam. Quote Link to post Share on other sites
GoracyApostol Posted October 12, 2015 Report Share Posted October 12, 2015 W piątek rano zamówiłem paczkę, dzisiaj (poniedziałek) paczka dotarła. Wszystko ładnie spakowane nie było żadnych błędów. Polecam ;) Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted October 13, 2015 Report Share Posted October 13, 2015 Warto nadmienić, że w Predziu można już płacić kartą więc łatwiej wydać hajsy :D. Quote Link to post Share on other sites
GibsonTB Posted October 13, 2015 Report Share Posted October 13, 2015 A ja z nich nie jestem zadowolony. Byłem tam na początku swojej przygody w ASG, szukałem ubrań bo mieli ich sporo. Niemily sprzedawca ( typowy łepek ), nie pomógł, na pytania odpowiedział z wielką łaską albo i wcale. Nie polecam. Dokładnie tak, zgadzam się z przedmówcą. Do tego zbyt wysokie ceny w porównaniu z innymi sklepami. Więcej tam nie pójdę. Quote Link to post Share on other sites
wredny_bo_trzeźwy Posted October 14, 2015 Report Share Posted October 14, 2015 (edited) Kupowałem tam rzeczy Helikona, bo w Predathorze mają zazwyczaj pełne spektrum rozmiarów. Sklep duży, z bogatym asortymentem, plusem jest terminal do kart. Ale niestety potwierdzam to co napisane powyżej - obsługa mocno średnia. Z tym, że towar można szukać samemu, więc trochę to ratuje sytuację. edit: błędy Edited October 14, 2015 by wredny_bo_trzeźwy Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts