Emcet Posted September 13, 2014 Report Share Posted September 13, 2014 (edited) Eee, w tym przypadku Boyi by uszedł, ale najlepiej z tego brać cm.041, o którym nikt nigdy nie pamięta :D M16 za te pieniądze nie dostaniesz. Pewnie zaraz odezwą się, że jest Specna, problem w tym, że te osoby Specne to na zdjęciach w Gunfire widziały. Może sam karabin dostaniesz, ale to się nie nadaje do strzelania po wyjęciu z pudełka, a zrobienie tego jak należy to dodatkowa stówka, jak nie więcej. Edit Na Gunfire masz w promocji sukę E&L za 800zł. Edited September 13, 2014 by MrMCET Quote Link to post Share on other sites
pan kozaq Posted September 13, 2014 Report Share Posted September 13, 2014 Emcet, M16 P&J-a się nadaje do strzelania z pudełka (po wymianie gumki, ale to zawsze i wszędzie), ino body gorsze. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted September 14, 2014 Report Share Posted September 14, 2014 (...) ale najlepiej z tego brać cm.041, o którym nikt nigdy nie pamięta :icon_biggrin:(...) Czy mnie wzrok myli, czy może mam nikłą wiedzę, ale wydaje mi się, że CM.041 to MP5SD6, a Lluke ograniczył się do AK i M16... :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted September 14, 2014 Report Share Posted September 14, 2014 Napisał, że znalazł 040, ale wolałby M16. Sam nie wie za bardzo czego chce. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted September 14, 2014 Report Share Posted September 14, 2014 Tyż prowda... :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
lluke Posted September 14, 2014 Report Share Posted September 14, 2014 (edited) Wie, wie :icon_smile: lecz świadomość iż znalezienie dobrej Emki jest raczej niemożliwe w tych pieniądzach nastawiła mnie na szukanie alternatywy. Polskie Wojsko nie jest złe więc czemu nie pójść więc w AK, które w naszej armii dominuje a tutaj nasunęła się CM. Jeśli udałoby się znaleźć coś w Emkach brałbym od razu, więc zwróciłem się do was. Edited September 14, 2014 by lluke Quote Link to post Share on other sites
Mati86 Posted September 14, 2014 Report Share Posted September 14, 2014 Wie, wie :icon_smile: lecz świadomość iż znalezienie dobrej Emki jest raczej niemożliwe w tych pieniądzach nastawiła mnie na szukanie alternatywy. Polskie Wojsko nie jest złe więc czemu nie pójść więc w AK, które w naszej armii dominuje a tutaj nasunęła się CM. Jeśli udałoby się znaleźć coś w Emkach brałbym od razu, więc zwróciłem się do was. Nie wiem gdzie to znalazłeś z tymi AK, ale nie czytaj tych stron. Jest sporo, głównie w rezerwie ale nic nie dominuje. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts