Myszkolak Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 Witam jak u gory napisaem mam typowy lub nie problem z M4 A mianowicie chciaem sprawdzic replike przed treningiem czy wszystko ladnie pracuje replika strzelala elegancko wiec przelaczylem na tryb automatyczny i oddalem dwie serie po 3-4 kulki lecz za trzecim razem mi sie nie udalo gdyz replika nie strzela jedyne co slysze to cos w rodzaju klikniecia (oczywiscie spust odchodzi tak jak powinien) lecz sprezyna wogule sie nie naciaga pomocy bo jutro mam trening i nwm czy bedzie konieczne jej rozkrecanie Link to post Share on other sites
wiciok Posted September 12, 2014 Report Share Posted September 12, 2014 Naładuj baterię albo podłącz inną, mocniejszą. Link to post Share on other sites
Myszkolak Posted September 12, 2014 Author Report Share Posted September 12, 2014 bardzo bym chciaø lecz nie mam do takowej dostepu Aha i jeszcze jedna zecz o ktorej nie wspomnielem otoz po treningach nie odlaczalem akumlatora od repliki chociaz nwm czy to ma jakis zwiazek Link to post Share on other sites
Myszkolak Posted September 12, 2014 Author Report Share Posted September 12, 2014 Temat zamknięty alert niepotrzebny Batka była wyładowana XD Prosze o zamknięcie tematu :P Link to post Share on other sites
Recommended Posts