Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Cześć,

mam problem z włożeniem silnika do swojego M4 GFG03. Rozkładałem replikę w sumie po raz pierwszy - był problem z selektorem ognia, więc zabrałem się do roboty. Problem jest taki, że po złożeniu mam problem z włożeniem silnika - po włożeniu nie czuć sprężyny, a on się klinuje. To pewnie wina kabli, więc pytanie - co mam z nimi zrobić? Jak je ułożyć? Czy może inaczej to zrobić? Z góry dzięki za pomoc.

Edited by Peruskough

Dobra sprawa załatwiona... Ale jest teraz gigantyczny problem - po podłączeniu baterii mosfet zaczął iskrzyć i śmierdzieć spalenizną- natychmiast ją odłączyłem. co się dzieje?

Czy to możliwe, że to wina tego, że do złych wtyków silnika kable podłączyłem (w sensie na odwrót), czy gdzieś kabel przytrzasnąłem?

Edited by Peruskough

Ale jest teraz gigantyczny problem - po podłączeniu baterii mosfet zaczął iskrzyć i śmierdzieć spalenizną- natychmiast ją odłączyłem. c

Po tym mówię że Spaliłeś mosfet . Skoro iskrzył i śmierdzi spalenizną to można pójść na logike :) Na twoim miejscu jak bym się nie znał to łapek bym nie pchał w gb :) oddaj na serwis . Polecam asgrevolution .

Po tym mówię że Spaliłeś mosfet . Skoro iskrzył i śmierdzi spalenizną to można pójść na logike :icon_smile: Na twoim miejscu jak bym się nie znał to łapek bym nie pchał w gb :icon_smile: oddaj na serwis . Polecam asgrevolution .

Gearboxa nie rozkręcałem, nie tykałem. Miałem problem z selektorem ognia więc rozkręciłem replikę. A teraz pytanie: czy mosfet jest niezbędny? czy mogę go wyciagnąć i bawić się do momentu do póki nie kupię nowego? Faktycznie jest zwarcie, a mosfet spalony i teraz pytanie czy jak wymienię uszkodzony kabel i mosfet wyrzucę to mogę normalnie grać.