chlitto Posted September 13, 2014 Report Share Posted September 13, 2014 (edited) Ragged Wear | Profesjonalne Wyposażenie i Oporządzenie Taktyczne - http://tacticals.pl/ Przeglądając Allegro w poszukiwaniu sprzętu firmy Condor trafiłem na ten "sklep" który oferował wszystko w najniższych stawkach. Postanowiłem zagadać na maila czy mają może rzeczy które chce (bo na aukcjach ich już nie było) i okazało się że na stanie chyba nic nigdy nie mają, ale w 4dni są w stanie załatwić wszystko od polskiego dystrybutora. Wszystko mailowo załatwiłem i w kilka dni otrzymałem paczke. Niestety nie posiadają żadnego oficjalnego cennika, trzeba podać co się chce i odpowiedzą mailowo z ceną, za to niższą niż u konkurencji :icon_smile: @lisek90 jak już mówiłem wiciokowi o ile rzeczywiście to może wyglądać na reklame to tak nie jest, zobacz moje posty - kompletuje sprzęt i każdy z nich jest opinią o innym sklepie, a raczej 4 konkurencyjnych sklepów nie promuje :icon_smile: Po prostu oni sprzedają za mniej niż sugerowana cena detaliczna, paczke się dostaje, na co tu narzekać... Póki co kupiłem u nich: Ochraniacze Kolan ALTA Flex - 99zł Condor MA8: Utility Pouch - 62zł Condor Quick Release Plate Carrier - 376zł Suma: 537zł Nigdzie tego taniej nie mogłem znaleźć, dla porównania w SpecShop gdzie sprzedają po sugerowanych cenach Ochraniacze Kolan ALTA Flex - 110zł Condor MA8: Utility Pouch - 65,01zł Condor Quick Release Plate Carrier - 399zł Suma: 574.01 i za te 4dychy różnicy mogę sobie już kolejne oporządzenie do kamizelki kupić :icon_razz: Jakby ktoś miał gdzieś taniej to chętnie się tam przeniosę z zakupami i dam nową opinię :icon_wink: Edited October 18, 2014 by szmerglu Quote Link to post Share on other sites
Vender Posted October 18, 2014 Report Share Posted October 18, 2014 Kupiłem na koniec września wkład Source WLPS 3L z allezło (taniej o kilka dyszek, zawsze na pifko zostanie :D) Poczekałem z tydzień, przyszedł do mnie uszkodzony (materiał był rozwarstwiony u dołu wkładu), wysłałem email, szybka reakcja w postaci telefonu. Opisałem całą sytuację, odesłałem, ponownie poczekałem tydzień i dostałem nowy. Ogólnie jestem Zadowolony i Polecam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts