Kreytar Posted September 14, 2014 Report Share Posted September 14, 2014 Witam Mam zamiar rozpocząć zabawę z ASG , i tu jest problem , mam do wydania max 400 zł . Chciałem zakupić jakąś zabawkę tylko na rok , potem zdecyduję czy zostaje w asg czy nie , dlatego nie chce wydawać na broń np 800 zł . Znalazłem kilka karabinków : Karabinek szturmowy SRT-08 (SRT-08) G Karabinek szturmowy AEG JG513MG (JG0513MG) G Karabinek szturmowy AEG DG06T (DG-06-TAN) G Karabinek szturmowy AEG CM028C (CM028C) G Chciałbym wiedzieć czy te karabinki wytrzymają chociaż rok , i czy będzie się z nich dało strzelać . Jeżeli ktoś je posiada to proszę by wypowiedział się na jego temat . Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted September 14, 2014 Report Share Posted September 14, 2014 Empe pięć Galaxy i problem z głowy :) Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted September 14, 2014 Report Share Posted September 14, 2014 (edited) Daruj sobie te karabinki i ten sklep. Jeśli odpowiadają Ci "Kałaszki", to zerknij na promocje w http://gunfire.pl/ Najtańsza opcja AK warta kupienia to CM.028 i jego odmiany (za wyjątkiem CM.028S i CM.028B, łamliwe kolby). Jeśli nie koniecznie coś z AK, to dobrą opcją może być MP5K, po zakupie repliki wyższej klasy, pozostaje jako replika awaryjna, zastępcza. Ps Emcet mnie ubiegł... :icon_wink: Edited September 14, 2014 by Powała Quote Link to post Share on other sites
Kreytar Posted September 14, 2014 Author Report Share Posted September 14, 2014 Dzięki za bardzo szybką odpowiedź , chyba zdecyduje się na MP5 od Galaxy , ale to Replika pistoletu maszynowego Model P5 M-type [G5M] , bo jednak wole wersję z kolbą . Jeszcze raz dziękuje :) Quote Link to post Share on other sites
Ombre Posted September 14, 2014 Report Share Posted September 14, 2014 Tylko uważaj tam z tym Gunfire i zachowuj wszystkie dokumenty jakie ci wyślą, paragony itp. Dobra rada z doświadczenia. Quote Link to post Share on other sites
Kreytar Posted September 14, 2014 Author Report Share Posted September 14, 2014 Dzięki , każda pomoc mi się teraz przyda ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts