StanPL Posted September 20, 2014 Report Share Posted September 20, 2014 (edited) Witam otóż gdy strzeliłem sobie dzisiaj do tarczy replika zaczęło wydawać dźwięk wiertarki. Próbowałem dokręcić śrubę zębatek ale nie zadziałało i karabin klikał bez strzału po naciśnięciu spustu a potem nie mogłem ustawić selektora na zabezpieczony.Jakoś udało mi się odblokować selektor ale replika dalej klika gdy dokręci się tą śrubę. Mogę coś zrobić nie tracąc gwarancji czy odsyłać? Edited September 20, 2014 by StanPL Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 Odeślij. Quote Link to post Share on other sites
Kopcik Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 Jeżeli kupiłeś w porządnym sklepie to odsyłaj. Quote Link to post Share on other sites
StanPL Posted September 21, 2014 Author Report Share Posted September 21, 2014 Na gunfire teraz gdy naładowałem batki i podłączyłem z silnika iskry lecą odsyłam :p Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts