Dawsal Posted July 23, 2016 Report Share Posted July 23, 2016 06.08.16 jest szpil w Tepli Ktos chetny? Moze Tirol? Quote Link to post Share on other sites
banistyk Posted July 24, 2016 Report Share Posted July 24, 2016 ja, moge Quote Link to post Share on other sites
Dawsal Posted July 30, 2016 Report Share Posted July 30, 2016 Jedziemy do Tepli. 06.08.16 Ja,Bania,Kropek kto jeszcze? My z Staubinga o 6.00 wyjedziemy. Quote Link to post Share on other sites
banistyk Posted August 1, 2016 Report Share Posted August 1, 2016 ja z kontuzja ale jade, brzuch scisne bandazami i jazda w boj Quote Link to post Share on other sites
Avenger Posted August 4, 2016 Report Share Posted August 4, 2016 Witam Jestem nowy więc proszę o pomoc i wyrozumiałość.Tematem Air Soft zainteresowałem się kilka miesięcy temu. Jak już wcześniej pisaliście zakup karabinu szturmowego w Polsce i przywiezienie go tutaj będzie błędem a co jest z bronią boczną( chciałem zakupić Beretta 90TWO na green gas z blow back)czy na coś takiego też potrzeba pozwolenia lub czy broń musi spełniać jakieś niemieckie normy lub mieć oznaczenia.Jesli jest taka możliwość chętnie wybrałbym się z Wami we wrześniu na strzelanka. Dzięki i pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
banistyk Posted August 4, 2016 Report Share Posted August 4, 2016 Kazda replika musi miec odpowiednie oznaczenie, plus nazwe sklepu czesto masz,ja wlasnie tez kupilem cyme 126 i tez oczywiscie w de.Masz bardzo duzy wybor sklepow on line wszystko zalezy co chcesz i ile mozesz wydac Quote Link to post Share on other sites
banistyk Posted August 4, 2016 Report Share Posted August 4, 2016 Jakby cos pytaj co bys chcial wiedziec Quote Link to post Share on other sites
banistyk Posted August 4, 2016 Report Share Posted August 4, 2016 Jakby cos pytaj co bys chcial wiedziec Quote Link to post Share on other sites
Avenger Posted August 5, 2016 Report Share Posted August 5, 2016 Dzięki za pomoc.Będę się kontaktował po urlopie w sprawie wyjazdu Quote Link to post Share on other sites
Dawsal Posted August 5, 2016 Report Share Posted August 5, 2016 Jeszcze pare godzin I szpil w Tepli :icon_lol: Quote Link to post Share on other sites
banistyk Posted August 6, 2016 Report Share Posted August 6, 2016 I juz po szpilu :)) Quote Link to post Share on other sites
banistyk Posted August 7, 2016 Report Share Posted August 7, 2016 (edited) Kolejna gra: 20.08.2016r Funkstation Aś,Czechy organizator: AFM Edited August 7, 2016 by banistyk Quote Link to post Share on other sites
Dawsal Posted August 13, 2016 Report Share Posted August 13, 2016 Tirol 27.08.16 plan zastepczy Gdyby 20.08 nie wypalil Quote Link to post Share on other sites
banistyk Posted August 19, 2016 Report Share Posted August 19, 2016 Zglaszac sie jakby ktos chcial jechac do Tyrolu w terminie 27.08.2016r. Trzeba zgloszenie wyslac, narazie zglosilem 4 osoby. Quote Link to post Share on other sites
Dawsal Posted August 21, 2016 Report Share Posted August 21, 2016 Czy z osob ktore pisaly na forum ktos planuje dolaczyc do gry. Powoli jest nas coraz wiecej i to cieszy :icon_lol: Serdecznie zapraszamy wszystkich chetnych :icon_biggrin: Pozdrawia TEAM BLACKRAVEN Quote Link to post Share on other sites
MARTINEZ Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 Witam Właśnie wystartowała mi praca w delegacji w Czechach - Cheb. Pytanko czy są tu jakieś ekipy do których można się dołączyć? Czy strzelają w tygodniu czy tylko weekendy? Jest jakaś płatna miejscówka gdzie można pożyczyć repliki? Co z przewozem repliki samochodem? Z polski jeździmy do Czech przeważnie przez niemcy. Quote Link to post Share on other sites
banistyk Posted August 24, 2016 Report Share Posted August 24, 2016 Jesli chcesz wozic repliki zakupione w polsce przez Niemcy odradzam!!!, konsekwencje sa bardzo drogie sa niemieckie teamy organizujace gry w czechach. Ale wszyscy graja replikami legalnie zakupionymi w Niemczech repliki musza byc specjalnie oznaczone i transport takich replik wymaga pokrowca zamykanego na klodke bez magow i baterii Quote Link to post Share on other sites
Dawsal Posted August 27, 2016 Report Share Posted August 27, 2016 Fajny szpil Dzieki :icon_lol: Quote Link to post Share on other sites
banistyk Posted August 28, 2016 Report Share Posted August 28, 2016 Zajefajnie bylo, pozdro !!! Quote Link to post Share on other sites
banistyk Posted August 29, 2016 Report Share Posted August 29, 2016 Nastepny termin: 17.09.2016r. Cheb org A.F.M. Team Quote Link to post Share on other sites
Avenger Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 Witam po urlopie. Pytanko-czy w Cheb można wypożyczyć replikę i do kogo się zgłosić na wyjazd ? Quote Link to post Share on other sites
banistyk Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 Niestety nie wypozyczysz, dobrze zapoznac sie z regulaminem organizatora, przepisy niemieckie mozesz wziasc swoja o ile nie wjedziesz z nia na terytorium Niemiec. Quote Link to post Share on other sites
Avenger Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 A wy nie jedziecie z Niemiec? Quote Link to post Share on other sites
banistyk Posted August 30, 2016 Report Share Posted August 30, 2016 (edited) Tak, ale wszystkie repliki zakupione mamy w Niemczech, i sa zgodne z przepisami obowiazujacymi w Niemczech. a Ty na miejscu w Cheb jestes ?? W razie pytan pisz na pw Edited August 30, 2016 by banistyk Quote Link to post Share on other sites
Wojtek_2 Posted September 1, 2016 Report Share Posted September 1, 2016 Witam, jadę autem z PL do UK przez de i wiem że w razie kontroli będzie problem z moimi replikami. Posiadam walizkę do przenoszenia broni wraz z zamknięciem, jeśli rozkręcę bron i wezmę ją w częściach to czy ktoś się przyczepi podczas kontroli do niej ??? Może ktoś zna inny sposób na legalne przewiezienie broni przez de?? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts