AleTom Posted March 19, 2016 Report Share Posted March 19, 2016 Witam mieszkam w Augsburgu z dziewczyną posiadamy sprzęt ale w Pl nastraszyli nas ze tutaj jest niedozwolone i jak nas złapią to zabiorą repliki jak to jest ? Możecie na priv odpisać z góry dziękuję Quote Link to post Share on other sites
Gregor Posted March 20, 2016 Report Share Posted March 20, 2016 Replik z PL nie przewieziesz jeżeli nie maja F w pieciokacie. Ze szpejem nie ma problemu Wie ktoś jak na tym ich niemieckim forum znaleźć czy sa jakieś manewry ?? siedzę w Turingi a do bawari za daleko na niedzielne wypady Quote Link to post Share on other sites
BadMax Posted March 20, 2016 Report Share Posted March 20, 2016 a Teplá Czechy jak daleko byś miał ? często tam jeździmy. Co do pytania o repliki tak jak Gregor napisał plus waffen gesetzt, transport repliki jako broń palną itd. dużo jest tutaj w w temacie na początku o tym. Quote Link to post Share on other sites
Gregor Posted March 20, 2016 Report Share Posted March 20, 2016 (edited) Cos tam znalazłem możesz napisać ewentualnie kiedy i na ile tam byście jechali ? bo do tepli mam ze 2,5 godz drogi Edited March 20, 2016 by Gregor Quote Link to post Share on other sites
BadMax Posted March 20, 2016 Report Share Posted March 20, 2016 zajrzyj do nich jak Teplá to na ich imprezy jeździmy http://www.redberets.eu/ 6 - 8 maj masz tam impreze, pewnie chętni się znajda. Ja niestety nie dam rady. Na najbliższą imprezę wybieramy się do Austrii ale to kawał drogi od ciebie. Quote Link to post Share on other sites
Gregor Posted March 20, 2016 Report Share Posted March 20, 2016 wiesz na kilku dniowa imprezę mogę pojechać ale co tydzień niestety nie bo kawałek drogi szukam cos w okolicy ale naprawdę ciezko do maja jeszcze daleko Quote Link to post Share on other sites
Dawsal Posted March 21, 2016 Report Share Posted March 21, 2016 Gramy min 1 w miesiacu,jezdimy czasem po 5h w jednym kierunku Tepla I Tirol to takie bardziej stale miejsca.Ogolnie wszystkim trzeba dogodzic.LOL Quote Link to post Share on other sites
Dawsal Posted April 10, 2016 Report Share Posted April 10, 2016 Dzieki za przybycie do Tirolu. Bylo super. Cele osiagniete :icon_lol: Nastepny wyjazd TEPLA Quote Link to post Share on other sites
tomo73 Posted April 10, 2016 Report Share Posted April 10, 2016 Było SUPER!!! Przywiozłem z Tepli parę siniaków po kulkach i zakwasy w mięśniach :maniak_OK: Quote Link to post Share on other sites
Gregor Posted April 18, 2016 Report Share Posted April 18, 2016 Heh u mnie znalazłem tylko CQB i to tez nie za bardzo się można tam wbić bo nie mam się kogo tam zapytać :P Mieliście podać jak gdzies będziecie się wybierać :P ze bym zorientował się kiedy i czy dam rade z terminem. Quote Link to post Share on other sites
tomo73 Posted April 19, 2016 Report Share Posted April 19, 2016 W planie 06-08.05.2016 WorldWide ConFlict Tepla http://redberets.eu/ «– info i bilety Koszt biletu 47€ oczywiście walczymy jako PMC :maniak_OK: Quote Link to post Share on other sites
Gregor Posted April 20, 2016 Report Share Posted April 20, 2016 (edited) Z tego co czytam max limit mocy 1.7 j dla AEG ? musze podagad jak z urlopem i bym pojechał :icon_biggrin: a jeszcze nie znalazłem jak impra bedzie wygladać to strzelanka 24h czy jak bo nie moge znaleść tego info ? Edited April 20, 2016 by Gregor Quote Link to post Share on other sites
tomo73 Posted April 21, 2016 Report Share Posted April 21, 2016 (edited) To Milsim, od 18:00 w piątek do 14 w niedziele. Można mieć tylko 300 kulek oraz magazynki Mid- i/lub low-cap. Edited April 21, 2016 by tomo73 Quote Link to post Share on other sites
Dawsal Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 Wyjazd doTeplli odwolana ze wzgedow na bak ekipy. Quote Link to post Share on other sites
BadMax Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 zróbmy coś koło 20 mają tak co każdemu będzie pasowac tirol albo Czechy jak coś będzie Quote Link to post Share on other sites
tomo73 Posted April 26, 2016 Report Share Posted April 26, 2016 Tak to jest. Żartowałem z żeberek Maxa, teraz sam będę tyłek na szelkach nosił, bo mi kręgosłup szwankuje :bialaflaga: A wojenka w Tepli zapowiadała się klimatycznie-epicko :maniak_smutny: Quote Link to post Share on other sites
banistyk Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 Witam, tez jestem nowy w temacie tez szukam jakies pomocy na poczatek co gdzie i jak .Jak wyglada kwestia prawna bo tez troche poczytalem o tych replikach ze musze miec ten znaczek i max 300fps ja jestem z Landshut. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
BadMax Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 Witam kolegę z niedaleka. Wiec F na replice musi być. Z tym znaczkiem kupisz tylko w niemczech replike, do 0,5 J auto, powyżej tylko ogień pojedynczy. Podczas transportu replika musi być w pokrowcu zamknięta na klodke, magazynek wyjęty i pusty, pomarańczowa kapka na lufie oraz akumulator nie podłączony do repliki. Wyjazdy w zasadzie tylko do Czech i Tirolu, bo tutaj na bayerach nie ma nic ciekawego chyba że zapchaj dziura Polling. Jeżeli jesteś przed kupnem tutaj repliki poszukaj coś na promocjach w dwóch sklepach Begadi oraz Sniper as de. Jeżeli nie wiesz jakiej firmy polecam firmę ICS. pozdrawiam i zapraszam na priv po szczegóły Quote Link to post Share on other sites
banistyk Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 jesli chodzi o replike to szukam czegos taniego na poczatek chce zobaczyc co i jak wiec inwestowac nie bede na polskich stronach jak ogladam albo to co ziomki polecaja to cos jak mp5 od galaxy mosberg 003 od cymy ,cos taniego ale nie jakis shit jak cm 023 cm 022 czy p90 s plastikowym gearboxem :P Quote Link to post Share on other sites
banistyk Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 chyba poszukam czegos jak cyma 003 moze cos znajde bo za cos normalnego to musial bym od 150 euro w gore dac a na poczatek jakos nie chce az tyle inwestowac Quote Link to post Share on other sites
banistyk Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 (edited) http://www.softair-p...KMP7A1MG14.html znalazlem cos takiego na poczatek Edited April 28, 2016 by banistyk Quote Link to post Share on other sites
Dawsal Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 hej replica fajna tylko ile ci wytrzymaja zwkle baterie. pytanie podstawowe do czego to ma byc? Cqb bedzie ok,ale na wiekszy dystans do bani.Tego typu bron uzywaja jako 2 pistolet tzn boczniak. Cena to ok 110 eur,nie lepej poczekc I cos dobrego kupic? jak masz jakies pytania pisz lub podaj nr tel. pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
banistyk Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 A co myslicie o klasyku cm028 ?? Metalowy gerbox dosc dobre spasowanie teili ?? Quote Link to post Share on other sites
BadMax Posted May 1, 2016 Report Share Posted May 1, 2016 myślę ze to na początek będzie dobre https://www.sniper-as.de/king-arms/caa-m4-cqb-black-saeg.html?ffRefKey=116WWc2Ch%3Fc%3D415&bundle=true Quote Link to post Share on other sites
banistyk Posted May 1, 2016 Report Share Posted May 1, 2016 Na airsoft24.de znalazlem takie 2 kalaszki pierwszy w promocji za 199 drugi w cenie 230 G&G RK47 Blow-Back S-AEG Softair CM AKM Vollmetall Echtholz Komplettset S-AEG 6mm BB Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts