ASGimbus Posted September 27, 2014 Report Share Posted September 27, 2014 Witam, jeśli powtarzam temat, przepraszam i proszę i napisanie mi na pw linku do tego typu tematów. Ale do rzeczy: Szukając fajnego, elektrycznego boczniaka natknąłem się na takie coś: http://gunfire.pl/product-pol-1152201984-Replika-elektryczna-pistoletu-HECKLER-KOCH-USP.html "Coś" mi się spodobało, ale jakoś nie mogłem opinii znaleźć więc piszę tutaj, co o tym sądzicie ? Jeśli to nie jest polecane to proszę o podanie jakiegoś innego AEP'a gdzieś do okolic 320-350 zł. Aha, i stawiam na realizm więc "wymagany" metalowy zamek, a tłumiki mile widziane. Z góry dziękuję za odpowiedź i proszę o wyrozumiałość. Pozdrawiam Kuba Quote Link to post Share on other sites
zajcu97 Posted September 27, 2014 Report Share Posted September 27, 2014 Ogólnie w umarexa się nie pchaj bo to średnie repliki, jak chcesz niezawodnego aepa to polecam od siebie glocka cm0.30 (190zł) Jedyny minus to że jest z polimeru (chociaż w sumie palny odpowiednik też) Quote Link to post Share on other sites
ASGimbus Posted September 27, 2014 Author Report Share Posted September 27, 2014 O Glocku dużo słyszałem, a co z innymi cymowskimi AEP'ami ? Najbardziej podoba mi się cm.125 i .122 Quote Link to post Share on other sites
zajcu97 Posted September 27, 2014 Report Share Posted September 27, 2014 Generalnie nie spodziewaj się innych bebechów po chińczykach, czyli różnią się jedynie wyglądem. Wybierz ten który ci się podoba. Quote Link to post Share on other sites
ASGimbus Posted September 27, 2014 Author Report Share Posted September 27, 2014 Ok dzięki :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts