piecia10 Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Witam mam tylko małe pytanko nie chce nie wiadomo jakiej lufy precyzyjnej bo chce zwiększyć tylko troche precyzję w swoim RK-01-W i chciałbym się dowiedzieć czy ta lufka się nada ? http://allegro.pl/madbull-lufa-precyzyjna-6-03-black-python-247m-i4606842363.html Link to post Share on other sites
senkuPH Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Jestem w posiadaniu tej lufy, jednak nie z własnego wyboru. Zakupiłem replikę, do której ktoś wcześniej ją zamontował. Z ciekawości, wróciłem na stockową i powiem szczerze: różnica jest tak znikoma, że zakup pythona nie ma żadnego sensu. Link to post Share on other sites
piecia10 Posted September 30, 2014 Author Report Share Posted September 30, 2014 Jestem w posiadaniu tej lufy, jednak nie z własnego wyboru. Zakupiłem replikę, do której ktoś wcześniej ją zamontował. Z ciekawości, wróciłem na stockową i powiem szczerze: różnica jest tak znikoma, że zakup pythona nie ma żadnego sensu. Ok dzięki :D wiec szkoda kwitu , Link to post Share on other sites
SaintPierre Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Jedyną zaletą BP jest jego waga jeśli chcesz odchudzić replikę. Link to post Share on other sites
senkuPH Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Jedyną zaletą BP jest jego waga jeśli chcesz odchudzić replikę. To prawda, jest bardzo lekka. Nie wiem tylko, czy jest to w ogóle odczuwalne? Link to post Share on other sites
Rogaś Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Nie odczuwalne. Temat uważam za wyczerpany. Link to post Share on other sites
Recommended Posts