Prorok_2000 Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Witam. Mam pytanie odnośnie wyposarzenia. Otóż zamierzam upodobnić się do gromowca i chodzi mi tu głównie o mundur itp.(replika to mka od specny) Więc mam kilka pytań odnośnie ubioru i wyposarzenia. 1. Jaki mundur byście polecili?(gromowca) 2.Jaką kamizelkę byście polecili? 3.Jaki hełm?(myślałem nad fastem) 4.Jakie gogle? Z góry dzięki. :maniak_OK: Ps. Jeśli przekręciłem jakąś nazwe to sorki ale jezcze się uczę tego wszystkiego. Link to post Share on other sites
Ombre Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Wyposażenie to po pierwsze. I zły dział to po drugie. http://forum.wmasg.pl/forum/264-wojsko-polskie-i-policja/ Link to post Share on other sites
Prorok_2000 Posted September 30, 2014 Author Report Share Posted September 30, 2014 Bardzo Ci dziękuje,nie zauważyłem błędu. Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Jak wyżej. To nie jest dział poświęcony rekonstrukcji i stylizacji. Z doświadczenia powiem jeszcze tylko tyle, że to są duże koszta i jeszcze więcej pracy nad detalami. Link to post Share on other sites
Recommended Posts