UberSoldier Posted October 8, 2014 Report Share Posted October 8, 2014 Przyznaje moja RK02 chorowat wygada paskudnie ale za to oksyda jest bardzo trwała. Wydaje mi się że to nie jest oksyda a najzwyklejsza farba proszkowa. Oksyda nie schodziłaby płatami :D Co do gibającej kolby - można ją zawsze zaspawać. Sprawdzone w akmsie i dla próby prawie wyłamałem stare drzwi w piwnicy :D Zero luzów i jakoś tam pancerne. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted October 9, 2014 Report Share Posted October 9, 2014 (edited) Ślepak, przykro mi ale jestem na służbowym wyjeździe i dostęp do mojej RK-01 będę miał dopiero w weekend. (...) Zero luzów i jakoś tam pancerne. Mojego RK-01 nie spawałem, ale luzów żadnych nie doświadczyłem. Wiadomo "Chińczyk" i egzemplarz egzemplarzowi nie równy, ale ja popełniłbym grzech, gdybym na mojego narzekał. :icon_biggrin: Edited October 9, 2014 by Powała Quote Link to post Share on other sites
suharex Posted October 9, 2014 Report Share Posted October 9, 2014 (edited) Narazie nic nie schodzi, a na kolbę patent jest taki, że w gniazdo dajesz klej na gorąco tyle, żeby wypełnił luz i kolba wtedy nic się nie rusza i można ją składać. Sprawdzone. Edited October 9, 2014 by suharex Quote Link to post Share on other sites
Ślepak Posted October 9, 2014 Report Share Posted October 9, 2014 Nie ma sprawy, Powała. I tak jestem już pewny do tego modelu, więc mam nadzieję, że jutro zamówię. No i liczę na to, że mój egzemplarz wad nie będzie posiadać. :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts