radzio783 Posted October 9, 2014 Report Share Posted October 9, 2014 Witam dopiero co chcę zacząć zabawę w ASG i szukam broni do 400zł i mam do was pytanie którą z tych broni lepiej wybrać nie chodzi mi tu o moc repliki lecz o wytrzymałość i jakość wykonania http://gunfire.pl/product-pol-1152189924-Replika-karabinka-szturmowego-CM028B.html czy http://gunfire.pl/product-pol-1152198039-Replika-subkarabinka-JG0638-V2-tan.html z góry dzięki za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
MeGustaKuba Posted October 9, 2014 Report Share Posted October 9, 2014 Jeżeli CYMA to tylko w standardowej odmianie bez literek na końcu.W tej zaraz złamie Ci się plastikowa kolba. Jeśli chodzi o JG stara wersja była dość często polecana początkującym (JG608) nowa ma ten bajer ze zwiększaniem mocy wylotowej kulki.Ja na twoim miejscu albo brał bym cyme bez udziwnień, albo szukał starej wersji G36C jg. Quote Link to post Share on other sites
zajcu97 Posted October 9, 2014 Report Share Posted October 9, 2014 Możesz rozejrzeć się za czymś tanim z serii rk boya, klepią je częściowo ze stali więc na wytrzymałość nie można narzekać jak na chińczyka i osiągi zadowalające na początek. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted October 9, 2014 Report Share Posted October 9, 2014 Możesz rozejrzeć się za czymś tanim z serii rk boya, klepią je częściowo ze stali więc na wytrzymałość nie można narzekać jak na chińczyka i osiągi zadowalające na początek. Zgadzam się z opinią, z dwoma zastrzeżeniami: - nie "częściowo", a w znacznej mierze, - nie "zadowalające", a przyzwoite. :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Rumcajs5 Posted October 9, 2014 Report Share Posted October 9, 2014 Dołóż dyszkę i zainwestuj w sukę od Boyi'a (RK-01). Poszukaj jej u Krakmanów, czyli obecnie na Taiwangun.com. Quote Link to post Share on other sites
zajcu97 Posted October 9, 2014 Report Share Posted October 9, 2014 Zgadzam się z opinią, z dwoma zastrzeżeniami: - nie "częściowo", a w znacznej mierze, - nie "zadowalające", a przyzwoite. :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: Detale detale... :D Quote Link to post Share on other sites
radzio783 Posted October 9, 2014 Author Report Share Posted October 9, 2014 Więc RK-01 wygląda całkiem spoko obejrzałem kilka recenzji tej repliki lecz zastanawia mnie jej moc według jednej strony jest to 350fps a według innej jest to 400fps może ktoś się orjentuje jak to jest naprawdę ?? Quote Link to post Share on other sites
zajcu97 Posted October 9, 2014 Report Share Posted October 9, 2014 Temu co jest napisane raczej nie ufaj. Chińczyki to zależnie od szczęścia, ale średnio będzie to przedział 370-400fps Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted October 10, 2014 Report Share Posted October 10, 2014 Mój RK-01, po wymianie lufy (ULTIMATE 6,03) i gumki (zielona G&G) uzyskuje stabilne 390 fps (mierzone kilkakrotnie). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts