Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam jestem początkujący w ersofcie i po woli zbieram sprzęt. Jednak nie chce żadnych plastikowych repliczek z odpustu tylko naprawde dobrych replik broni. Troche ekwipunku już mam tera oglądam się za dobrą bronią boczną... Dokładniej Colta M1911A1 WWII full metal blowback. Jestem maniakiem broni historycznej, głównie amerykańskiej i nie chce żadnej berretty m92f czy glocka17 od Army. Chce dobrego colta który będzie najbardziej przypominał oryginał ale też był dobry osiągowo jak i wytrzymałościowo. icon_razz.gif Oglądałem, czytalem, gadałem z Bart Forresterem na temat Colta. Opini o dobrych firmach nie znalazłem. (TM.KWC.BELL.KJW. - wszystkie takie same niby_ icon_sad.gif ). Też problem z tym czy wybrac replike na Co2 czy Greengas. Mówie od razu że taktyka zielona. Nie chodzi mi o tylko o fpsy ale głównie wadliwośc, wystarczalnośc. Wiele osób mówi że Co2 jest lepsze a niektórzy że Greengas. Mam na oku 2 firmy Colta : KWC i Bell. Kwc niby dobra za 450zł replika z napisamy na zamku itp. na Co2 wszystko fajnie ok ale wiele osób powiedziało że lepsze Bella replika będzie. Nawet Lesio z Wmasga (Bart Forrester) mi oznajmił że lepszy Bell będzie na greengas... ( icon_eek.gif to wkońcu co KWC czy Bell) Powiedział że jeśli mi chodzi o odzwzorowaniu Colta z WWII to lepszy bell bo jest repliką wielkości 1:1 do oryginalu nie to co KWC i ma grawerowane oznaczenia "US ARMY" i inne a nie tylko farba która z czasem sie zetrze ... Stwierdził też że greengas lepszy bo na dłużej starcza jest mniej wadliwy. I tu zaczyna sie problem KWC 430zł dokładniej a Bell (Lesio chce załatwic mi ) 520zł . Niewiem co wybrac czy tą KWC czy BELL. Tak naprawde to o Bellu nigdy nie słyszałem a KWC nawet. Jeden problem w KWC że ma droższe magi o 30zł ale to nie chodzi o cene a o replike icon_razz.gif . Wiec proszę nie komentowac. Tylko odpowiadac bądź pytac icon_biggrin.gif . Naprawde jestem w czarnej du***, mam tak namącone tymi informacjami że już internet mówi dośc od szukania kolejnych opiń... Proszę o pomoc , w wyborze lub podaniu lepszej repliki która mnie zadowoli i nie zeżre portfela. Dzięki icon_cool.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...