kokopopo Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 Witam, dopiero zaczynam swoją przygodę z ASG i zastanawiam się nad kupnem http://dpk-lombard.pl/rewolwer-dan-wesson-25/ , sądzicie , że warto go kupić? Nie zależy mi na nowym modelu a w tym sklepie już się zaopatrywałem i wiem , że wszystko jest sprawne Quote Link to post Share on other sites
arend Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 Nie, Broń krótka nie jest polecana na początek zabawy. Wymaga ona doświadczenie i ostrzelania (szczególnie rewolwery DanWesson z ich mocą). Strzelanie z broni krótkiej jest trudne, tylko na filmach to tak ładnie wygląda. Strzelając w ruchu do ruchomego celu wielkości człowieka trafisz może jedną kulką. Do tego Ten rewolwer ma zasięgu skutecznego może z 15m , Do tego zbyt dużą moc aby z tej odległości strzelać do innych graczy (limity mocy w cqb). Za cenę którą ten lombard żąda można kupić używanego elektryka, a niewiele dodając nówkę. Quote Link to post Share on other sites
zajcu97 Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 Jeżeli to ma być główna replika to radził bym się rozejrzeć za elektrykiem. Taka klamka może i ładna ale w boju niespecjalnie przydatna. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts