sirlozo Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 (edited) Wiatm! Nie wiem czy napisałem to w dobrym dziale jak nie piszcie to przeniose. Chce kupic nowego SCARA MK16 lub 17 na GAZ prosze o pomoc bo dopiero się ucze i nie chce kupic szmelcu. A więc replika ma byc jak najbardzie podobna do realnej broni, ma być dość dobry odrzut itd, podawajcie konkrety odrazu link do sklepu najlepiej. Na samą replike mam +/- 1400zł czy dostane za to porządnego Scara?? Podajcie + i - tej repliki, czy muszę coś do niej dokupic/wymienic na samym początku? Jeśli Możecie to dodajcie do niego Kolimator, latarkę i drugi magazynek na 30 kulek (take żeby pasowały do broni wizualnie) + dobre okulary ASG razem na karabin i te dodatki mogę wydac 2k zł. A i jeszcze najlepszy scar będzie chyba od WE tak czy nie ? http://www.military....blowback_14754t będzie dobry ? z góry dzięki za pomoc i poświęcony czas. :icon_smile: Edited October 16, 2014 by sirlozo Link to post Share on other sites
OFF Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 Chyba nie zauważyłeś "zasad podforum". Specjalnie dla Ciebie :) Przed założeniem tematu prosimy upewnić się, czy nie istnieje już wątek poświęcony danej replice/problemowi. Jeśli tak, prosimy o skorzystanie z niego. Prosimy, by nie zakładać w tym dziale wątków o charakterze "Jaką replikę wybrać?" - ich miejsce znajduje się w dziale "Jak zacząć". Wyjątek stanowią tematy nastawione na porównanie podobnych pod pewnymi względami produktów. Link to post Share on other sites
Recommended Posts