Skałtex Posted October 18, 2014 Report Share Posted October 18, 2014 Witam wszystkich bardzo serdecznie!!! Kiedy rozpoczynałem przygode z ASG postanowiłem, że na sam początek kupie replike elektryczną.Jako że moją ulubioną bronią jest P90 zakupiłem pomimo ostrzeżeń o jego jakości.Przejde do setna sprawy : Potrzebuje kupić nowe zębatki bo te plastikowe całkowicie sie starły! Ile to może kosztować , czy wymiana będzie trudna , czy to ma jakikolwiek sens ? Quote Link to post Share on other sites
Rikardo015 Posted October 18, 2014 Report Share Posted October 18, 2014 Nie da sie kupić nowych chyba że kupić jakiś plastik gb z takiej zabawki. Quote Link to post Share on other sites
Skałtex Posted October 18, 2014 Author Report Share Posted October 18, 2014 Nie da sie kupić nowych chyba że kupić jakiś plastik gb z takiej zabawki. http://redberet.pl/p/151/1152223854/zestaw-wzmocnionych-zebatek-do-gearbox-039-a-zebatki-czesci-gearboxa-czesci-replik-elektrycznych.html te nie będą pasować? Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted October 18, 2014 Report Share Posted October 18, 2014 (edited) Nie. To nie ten rozmiar. Plastiki są o 1/3 mniejsze. I cieńsze. Karabin nie nada się do niczego... ew. szukaj plastików. Może mam gdzieś stary gb z plastiku to nawet bym wysłał... ale czy warto? Edited October 18, 2014 by mikadorus Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted October 18, 2014 Report Share Posted October 18, 2014 (edited) Witam wszystkich bardzo serdecznie!!! Kiedy rozpoczynałem przygode z ASG postanowiłem, że na sam początek kupie replike elektryczną. Nie wiem co rozpocząłeś z tym gniotem, ale na pewno nie asg/airsoft. Części wewnętrzne w tej kupie są całkowicie niestandardowe i nie są produkowane ich zamienniki. Możesz szukać zwłok po necie, jednak nie warto. Ten tandetny "gearbox" skręcony jest na raz, po otworzeniu będzie działał tylko gorzej. Szkoda ładować kolejne grosze w taką kupę. Lepiej zbierać na konkret, albo zmienić hobby. Edited October 18, 2014 by MrMCET Quote Link to post Share on other sites
karol_alasz Posted October 18, 2014 Report Share Posted October 18, 2014 No i jeszcze ta lufka badziewiasta w połowie długości nawiercona... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts