drqq Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 Witam wszystkich forumowiczów. Na wstępie chciałbym przeprosić jeśli zrobiłem coś nie tak zakładając ten temat - jestem nowy na tym forum i jeszcze nie wszystko ogarniam. A teraz do rzeczy. Sprawa wygląda następująco: muszę dokonać zakupu munduru. Przeglądając sklepy internetowe natrafiłem na 2 komplety które mnie zainteresowały, mianowicie: http://gunfire.pl/pr...orm-ATC-FG.html oraz: http://gunfire.pl/pr...ect-ATC-FG.html Moje pytania brzmią następująco: czy ktoś może korzystał z tych mundurów ? czy są warte uwagi ? jeśli są uwagi warte to który z nich bedzie lepszym rozwiązaniem ? Zgóry dziękuję za pomoc i przepraszam za wszystkie błędy. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 Po pierwsze, staraj się nie popełniać błędów ortograficznych i interpunkcyjnych. Co do munduru to za kwotę czterokrotnie mniejszą kupisz coś z demobilu. Może mniejszy lans, ale za to posłuży dłużej. Quote Link to post Share on other sites
daro22 Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 (edited) Lepiej kupić DPM, Flektarn, czy nawet wz.93, owe mundury są tańsze, a więcej wytrzymają. Chińczyk za 200zł to nie jest dobry pomysł. Edited October 26, 2014 by daro22 Quote Link to post Share on other sites
drqq Posted October 26, 2014 Author Report Share Posted October 26, 2014 Może racja, porozglądam się za czymś z demobilu. A co do konkretnie tych 2 mundurów jakaś opinia ? Pozdrawiam. daro22 dzięki za odpowiedź. W takim razie porozglądam się jeszcze. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Emcet Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 (edited) Co do mundurów Specny. Mam Atacsa FG, brat ostatnio kupił sobie zwykłą oliwkę. Minusy: - Totalnie nieoddychający materiał. W lecie tragedia, pływasz w pocie jakbyś miał na sobie worek na śmiecie. - Relatywnie cienki materiał. W porównaniu do mojego starego, dobrego flecka nawet ze dwa razy cieńszy. - Gówniana chińska rozmiarówka. Między S, a L są 2 czy 3cm różnicy w długości, a kilkanaście cm w szerokości... Żeby spodnie pasowały na mój tyłek, muszę przywiązywać nogawki do stóp, bo inaczej przy kucaniu podciągają się prawie po kolano :/ Plusy: - Tani mundur w lans wzorze. - Odziwo bardzo dobre odwzorowanie oryginalnych kolorów. Nie idealne, ale na szczycie chińskiej technologi. Często ludzie potrafią uznać to za oryginał :P Szczerze, duuuużo lepiej zainwestować we flecktarna. Sam pomimo sporego czasu spędzonego w tej zabawie, nadal lubię z niego korzystać. Edited October 26, 2014 by MrMCET Quote Link to post Share on other sites
drqq Posted October 26, 2014 Author Report Share Posted October 26, 2014 Dzięki za info. A miał ktoś może styczność z mundurami "Ultimate Tactical" ? A może z konktertnie tym w temacie ? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 Ultimate Tactical = chińczyk. W chińskich mundurach obowiązują dwie reguły: - loteria (szansa na trafienie dobrego egzemplarza jest, ale w 99% przypadków trafisz na lipe), - kontrakt jest lepszy. A ten konkretny chińczyk jest drogi, że ło Boże. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts