Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

mundur atc fg

Recommended Posts

Witam wszystkich forumowiczów.

Na wstępie chciałbym przeprosić jeśli zrobiłem coś nie tak zakładając ten temat - jestem nowy na tym forum i jeszcze nie wszystko ogarniam.

A teraz do rzeczy. Sprawa wygląda następująco: muszę dokonać zakupu munduru. Przeglądając sklepy internetowe natrafiłem na 2 komplety które mnie zainteresowały, mianowicie:

http://gunfire.pl/pr...orm-ATC-FG.html

oraz:

http://gunfire.pl/pr...ect-ATC-FG.html

Moje pytania brzmią następująco: czy ktoś może korzystał z tych mundurów ? czy są warte uwagi ? jeśli są uwagi warte to który z nich bedzie lepszym rozwiązaniem ?

Zgóry dziękuję za pomoc i przepraszam za wszystkie błędy.

Pozdrawiam.

Co do mundurów Specny. Mam Atacsa FG, brat ostatnio kupił sobie zwykłą oliwkę.

Minusy:

- Totalnie nieoddychający materiał. W lecie tragedia, pływasz w pocie jakbyś miał na sobie worek na śmiecie.

- Relatywnie cienki materiał. W porównaniu do mojego starego, dobrego flecka nawet ze dwa razy cieńszy.

- Gówniana chińska rozmiarówka. Między S, a L są 2 czy 3cm różnicy w długości, a kilkanaście cm w szerokości... Żeby spodnie pasowały na mój tyłek, muszę przywiązywać nogawki do stóp, bo inaczej przy kucaniu podciągają się prawie po kolano :/

Plusy:

- Tani mundur w lans wzorze.

- Odziwo bardzo dobre odwzorowanie oryginalnych kolorów. Nie idealne, ale na szczycie chińskiej technologi. Często ludzie potrafią uznać to za oryginał :P

Szczerze, duuuużo lepiej zainwestować we flecktarna. Sam pomimo sporego czasu spędzonego w tej zabawie, nadal lubię z niego korzystać.

Edited by MrMCET