zyziek3991 Posted November 2, 2014 Report Share Posted November 2, 2014 (edited) Witam mam pytanie czy do tej kamizelki zmieszczę magazynki do ak ?? http://www.taiwangun.com/kamizelka-taktyczna-aav-fsbe-olive-8fields?from=listing&campaign-id=19 Edited November 2, 2014 by zyziek3991 Quote Link to post Share on other sites
zajcu97 Posted November 2, 2014 Report Share Posted November 2, 2014 A dlaczego nie? Ładownice są spore. Quote Link to post Share on other sites
TheGreg Posted November 2, 2014 Report Share Posted November 2, 2014 Wejdą magi od M4 i G36 więc od AK też. Quote Link to post Share on other sites
zyziek3991 Posted November 2, 2014 Author Report Share Posted November 2, 2014 A będzie się dało zamknąć ? Quote Link to post Share on other sites
Prees958 Posted November 2, 2014 Report Share Posted November 2, 2014 nie da rady zamknąć ale magi ci nie wypadną mam taką samą i mam magi od ak i wchodzi 1 w 1 ładownice moze upchniesz 2 ale ciezko będzie wyjmować. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted November 2, 2014 Report Share Posted November 2, 2014 Kamizelki typów amerykańskich mają ładownice przeznaczone do magazynków standardu STANAG (mimo że nie wszedł on do końca w życie). Znaczy to że ani magazynki od G36 ani od AK/AK74 nie są dla nich przeznaczone. Dlatego w te ładownice nie upchniesz dwu magów g36 (w podwójną standardową ładownicę) oraz upchniesz dwa magi rosyjskie ale jej wtedy nie zapniesz. W wypadku AK sprawa jest prosta bo wystarczy doszyć do krawędzi paska klapy ładownicy 15cm rzepa, i wtedy spraw jest załatwiona Quote Link to post Share on other sites
zyziek3991 Posted November 5, 2014 Author Report Share Posted November 5, 2014 Ok wielkie dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts