Guest cody234 Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 Witam czy ktoś strzelał już może z tej repliki http://www.taiwangun.com/p98-1-jg ? PS Jak sprawuje się ten adapter do magazynka ? Z góry dzięki za odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
rafik1213 Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 Strzelałem i posiadam :icon_wink: replika według informacji na stronie posiada 400 fps u mnie chrono na 2 egzemplarzach pokazuje 418-424 fps Co do plastiku jest na prawdę na fajnym poziomie matowy nie trzeszczy ładnie wykonany Co do bebechów w gb i komory w porównaniu do acm wypada o niebo lepiej Łożyska kulkowe Tłok z 7 stalowymi zębami Głowica tłoka aluminiowa łożyskowana pierwszy raz widze takie cudo w takim lekko grzybkowatym kształcie Prowadnica sprężyny metalowa nie wiem czemu jest 2 częściowa Silnik :D nedymowy spotykany w emkach p&j i w kałaszkach cymki ,Wersja silnika długa Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted November 4, 2014 Report Share Posted November 4, 2014 Łoł niezły skok w P90. Miałem kiedyś ACMa był fajny ale te JG jest wysmienite! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts