Krasax Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Witam Czytalem na forum, że lufy zarówno w tych lepszych stockach jak i w chińczykach sa badziewne. Więc tu moje pytanie : Mam g36c TM i się zastanawiam czy powinienem ja wymienić na inna i jeśli tak to na jaka. Ps. Nie mam w telefonie a z ogonkiem :p Quote Link to post Share on other sites
Garnek Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 PDI,EdGi,Prometheus. Quote Link to post Share on other sites
zajcu97 Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 W szturmówce najlepiej promyk, między droższymi lufami już nie zauważysz różnicy. Quote Link to post Share on other sites
burbus Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 A taka? http://www.taiwangun.com/lufa-precyzyjna-250mm-6-03mm-do-p-90-g36c-src Quote Link to post Share on other sites
zajcu97 Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Src to raczej tania lufa "precyzyjna", z tych tańszych dających rzeczywistą różnice między stockową to Systema/Guarder. Quote Link to post Share on other sites
Bociano Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Jeśli g36tm jest stockowe to daruj sobie preckę - niewiele da. Jeśli już to wrzuć m100/110 i do tego precka. Wtedy zobaczysz różnicę bardzo wyraźnie. Oczywiście do precki należy dobrać odpowiedni typ cylindra, żeby nie pompował za dużo powietrza - w innym wypadku skupienie może się nawet pogorszyć. Miałem różne lufy, w tym promyki, km heady, systemy etc. Obecnie mam nowego madbulla 6.01 i jestem naprawdę zadowolony. Quote Link to post Share on other sites
Krasax Posted November 14, 2014 Author Report Share Posted November 14, 2014 To chyba sobie na chwile obecną odpuszczę bo dopiero zaczynam, a nie chce jakoś specjalnie dużo kasy póki co na to przeznaczać bo nie wiem na ile się wkręcę. Dzięki za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts