Człowiek Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Witam Mam zamiar kupić sobie sprężynowy karabin snajperski do tuningu. Do wydania mam 1500zl. Prosił bym o polecenie mi jakiś fajnych, godnych uwagi pozycji i nie udzielania rad typu "kup sobie aeg i zobacz jak to jest"(aeg mam ale piszę tutaj ponieważ nie mam doświadczenia po za strzelaniem z kolegą). Bardzo proszę o pomoc bo nie znam się na tego typu replikach i nwm co mam kupić. Inne tematy zrobiły mi trochę wodę z mózgu i nwm co mam myśleć. :D Link to post Share on other sites
zajcu97 Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 By mieć dobrą replike karabinu snajperskiego trzeba przede wszystkim dużych umiejętności serwisowych bo przy tej mocy wszystko musi być dopięte na ostatni guzik żeby wycisnąć maksimum osiągów. Używałem swego czasu taniej i polecanej repliki SWD produkcji A&K i myśle że jako baza się nadaje, jest o nim masa informacji w dziale o karabinach snajperskich. Za 1500zł da się zbudować już niezłą snajperkę sprężynową, jeśli rozejrzysz się za częściami na komisie może trafisz coś taniej, potem tylko dobrze to poskładać do kupy i efekt powinien być niezły. Link to post Share on other sites
TheGreg Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Zależy też jaki model Cię interesuje bo, przecież jak podoba Ci się np l96 to możesz kupić l96 od well która będzie dobrą bazą pod snajperkę a, resztę kasy wydasz na tuning zewnętrzny i przede wszystkim wewnętrzny. Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Od karabinów wyborowych mamy inny dział. Jest tam taki temat "Zielony snajper". Jestem ciekaw, jak chcesz złożyć dobrą replikę, skoro nawet nie chce Ci się przeczytać kilku tematów. Wątek zamykam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts