Piotrek55 Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 (edited) Witam serdecznie. Właśnie wyciągnąłem po raz pierwszy gearbox z mojej KWAczki, replika zakupiona na Taktycznym w maju, patrzę na stronę, napisane mają "Gearbox : Wzmocniony v.2 2GX na 9 mm łożyskach kulkowych" Z tego co widę w internecie, gearbox 2GX ma wytłoczone logo KWA, mój go nie posiada. Co o tym myśleć? Po prostu nie nadrukowano go? czy mam 1GX? W książeczce od KWA piszą też o 2GX Teoretycznie ma cześć wzmocnień które mają gearboxy 2GX więc ja już mam w mózgu papkę... Fotki: Pozdrawiam. Edited November 17, 2014 by Piotrek55 Link to post Share on other sites
Rogaś Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Góra I ver. Dół 2GX. Ja swój też miałem beż napisu KWA. Kupowałem na Taktycznym. Link to post Share on other sites
Piotrek55 Posted November 17, 2014 Author Report Share Posted November 17, 2014 Góra I ver. Dół 2GX. Ja swój też miałem beż napisu KWA. Kupowałem na Taktycznym. Widziałem właśnie te porównania, no i patrząc na fotki, mam np. te wzmocnienia, ale na dole jak są te zęby, to ja mam 1 zamist 2. O to chodzi: Mam tą wersję niżej O.o Link to post Share on other sites
Rogaś Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Masz 2GX. Tak ciężko po fotkach wywnioskować ? Link to post Share on other sites
Piotrek55 Posted November 17, 2014 Author Report Share Posted November 17, 2014 Masz 2GX. Tak ciężko po fotkach wywnioskować ? Dzięki, uspokoiłeś mnie. Ale :D ... Masz rację, dostałem nieżytu mózgu :D Uff Tylko dlaczego nie mamy logo? Link to post Share on other sites
Rogaś Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Jak już pisałem. Ja kupowałem sam szkielet na taktycznym jako część tuningową. Może one nie miały właśnie tego loga bo to były części zamienne. Te GB co trafiały do replik miały logo. To jest tylko takie moje gdybanie, wcale nie musi być to prawdą. Link to post Share on other sites
Piotrek55 Posted November 17, 2014 Author Report Share Posted November 17, 2014 Jak już pisałem. Ja kupowałem sam szkielet na taktycznym jako część tuningową. Może one nie miały właśnie tego loga bo to były części zamienne. Te GB co trafiały do replik miały logo. To jest tylko takie moje gdybanie, wcale nie musi być to prawdą. Mój gearbox jest właśnie wyjęty z repliki od nich.... hmmm... Dokładnie z tej http://taktyczny.com/repliki-asg/m16-m4-i-pochodne-pl/karbin-m4-commando-kwa.html Link to post Share on other sites
Rogaś Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 No to znudziło im się wrzucanie loga na szkielet gearboxa i już. Radzę zmienić tytuł tematu. Link to post Share on other sites
Piotrek55 Posted November 17, 2014 Author Report Share Posted November 17, 2014 No to znudziło im się wrzucanie loga na szkielet gearboxa i już. Radzę zmienić tytuł tematu. Wszystko rozumiem, dzięki za odpowiedzi :) Pozdrawiam! Link to post Share on other sites
Recommended Posts