gdaart Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 Witam Szanownych Grupowiczów:) od jakiegoś czasu jestem posiadaczem takiej repliki: http://asgshop.pl/sk...ukt.php?id=2325 z tym, że z lufą 425 mm chciałbym zrobic mały tuning repliki i dlatego proszę Was o pomoc Otóż chciałbym wstawić do niej bore up - guarder, DF ale przeszukując forum, net nie mogę znaleźć nic o tym, co by pasowało . Czy możecie mi pomóc i podać jaki konkretny model BU pasuje do mojej repliki? I co ważniejsze- gdzie można go kupić( może być link jeśli macie) za Waszą pomoc będę naprawdę wdzięczny! Pozdrówka! Art Link to post Share on other sites
Pietracha Posted November 29, 2014 Report Share Posted November 29, 2014 Zarejestrowałeś się dzisiaj nie poświęciłeś nawe kilkunastu minut, aby poszukać odpowiedzi na forum? 20 sekund z Google i już wiem, jakiego bore-upa szukać do SA58 od CA, więc i Ty, skoro dałeś radę napisać posta, poradzisz sobie ze znalezieniem odpowiedzi. Link to post Share on other sites
Recommended Posts