Johnnybravo Posted December 2, 2014 Report Share Posted December 2, 2014 (edited) http://asgshop.pl/sk...ukt.php?id=4935 Znalazłem tą lufę na asgshopie i mam pytanko czy to będzie pasować do mojego SPRa Mod 2? Nie wiedziałem, że są różne typy luf do replik, bo tam jest napisane, że do SWD? Może ktoś szybko odpowiedzieć? Byłbym wdzięczny. :icon_mrgreen: PS Wiecie gdzie mógłbym dostać dobre precki od 590mm do 650mm pokroju Prometheus/ Ultimate? Szukałem 2 dni i nie znalazłem. Wszędzie pustki na magazynach niestety :icon_cry: Proszę o PW w razie zamknięcia tematu z niewiadomych powodów :icon_mrgreen: Pozdrawiam! Edited December 2, 2014 by Johnnybravo Link to post Share on other sites
infektius Posted December 2, 2014 Report Share Posted December 2, 2014 Powód zamknięcia był wiadomy, ładnie ci wyjaśniłem i moderator go zamknął. Ten temat też poleci, bo nie tu jego miejsce. Podpowiem. Odezwij się do kogoś kto sprowadza dobre lufy. Samael się tym chyba zajmuje. Link to post Share on other sites
Johnnybravo Posted December 2, 2014 Author Report Share Posted December 2, 2014 to gdzie mam to wkleić ? Link to post Share on other sites
arend Posted December 2, 2014 Report Share Posted December 2, 2014 Pewnie do technikalii lub działu dla snajperów. Na pewno nie do pierwszej pomocy czy kuchni polowej. Link to post Share on other sites
Recommended Posts