kamykASG Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Jak wyżej co lepsze ogólnie Celność podatność na tuning części itp. Quote Link to post Share on other sites
KaXardas Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 (edited) Jak giete to G-001 od boyi. Znacznie lepsze od JG Jak RK od Boyi to tylko z dopiskiem S (wyjątek to RK-12, nie ma dopisku S, ale również jest całe stalowe. Szczerze polecam), w innym wypadku cyma lepiej wypada. Osobiście wybrałbym RK-12/RK-08S/RK-10S z 2 powodów: -Nie lubię Giet -Kałach wytrzymalszy zewnętrznie. Edited December 4, 2014 by KaXardas Quote Link to post Share on other sites
kamykASG Posted December 4, 2014 Author Report Share Posted December 4, 2014 A Rk np. 02 już nie ma sensu mi pod względem wyglądu obojętnie obie lubię aczkolwiek łatwiej znaleźć lipo 7.4 kostka niż stick a nad g36 to raczej wersja K ale nie jestem pewien a boyi narazie K nie produkuje Sorry za brak znaków ( telefon) Quote Link to post Share on other sites
KaXardas Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 (edited) Sticka 7.4 akurat łatwo. Do giety od JG też nie będzie najprościej znaleźć batki bo niby jest miejsce ale wąskie. Boyi > JG i pod względem kałachów i Giet. JG jest dobre ale przestarzałe, Boyi znacznie, znacznie lepsze i wytrzymalsze(!). Zamiast RK-02 lepszym wyjściem byłaby Cymka 040 z obojętnie jaką literką na końcu. Edited December 4, 2014 by KaXardas Quote Link to post Share on other sites
kamykASG Posted December 4, 2014 Author Report Share Posted December 4, 2014 Czyli AK= Cyma > boyi G36 boyi > jg ok dzięki wezmę cm040 tylko chyba z risami albo kolba SF Quote Link to post Share on other sites
KaXardas Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 Nie do końca tak z tymi AK Jeśli kałach Cymy jest stalowy, a kałach Boyi jest stalowy to lepiej Cyme. Jeśli kałach Cymy jest ze znalu, a kałach Boyi jest stalowy to lepiej Boyi. Jeśli kałach Cymy jest ze znalu, a kałach Boyi jest ze znalu to lepiej Cyme. I oczywiście jeśli kałach Cymy jest stalowy, a kałach Boyi jest ze znalu to lepiej Cyme. Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 To może tak. Jeśli kałach Cymy lub Boyi jest ze znalu, weź G36 Boyi. Jeśli kałach Cymy lub Boyi jest ze stali, weź nowoczesną, wygodną platformę - G36 Boyi, chyba że lubisz kałachy to weź Cymy. Quote Link to post Share on other sites
kamykASG Posted December 4, 2014 Author Report Share Posted December 4, 2014 O wersję np. Rk-01w ciężko z literka S znaleźć :( No takie małe aksu tez mi się podoba To będzie moja pierwsza replika nie będę miał zamiaru jej zbytnio tuningowac postrzelam 1.5 roku pójdę do pracy i kupię sobie e&l albo aresa sorry za ten dopisek podatność na tuning Quote Link to post Share on other sites
Mati86 Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 (edited) Cyma i boyi nie są w pełni stalowe. Jeśli będą kosztowały 500 zł to jest sens. Jak 8-900 to w życiu. Lepiej inne repliki kupić, stalowe. Dzisiaj to już nie problem podpiąć lipo pod dekiel, niezależnie czy to 7,4 czy 11,1. Edited December 5, 2014 by Mati86 Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 Wyjątek to RK-12, nie ma dopisku S, ale również jest całe stalowe) Pics,or it didn't happen. Z jakiego sklepu zamawiałeś? Quote Link to post Share on other sites
kamykASG Posted December 5, 2014 Author Report Share Posted December 5, 2014 Pomiędzy G36 boyi a Rk01w boyi teraz już tylko co lepsze ? Quote Link to post Share on other sites
kamykASG Posted December 5, 2014 Author Report Share Posted December 5, 2014 @KaXardas a jeśli kalach cymy jest z Absu ;) już teraz jest konkurencją między 1. G36 boyi 2 Rk boyi 3 Cm028/AK spartac Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 Ja bym brał Giete, no ale ja lubię Giety ;) Idź na strzelakę, G36 ktoś będzie miał na pewno, tylko się nie zniechęc do plastiku na gietach od JG, Boyi ma lepszy. AKSU jest też dość popularne. Zobacz jak Ci leżą i już. Quote Link to post Share on other sites
kamykASG Posted December 6, 2014 Author Report Share Posted December 6, 2014 Temat do zamknięcia biorę G36 boyi a potem jakiegoś firmowego AK ( lepiej dla mnie wyglądają ) dzięki za wszystkie odpowiedzi Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts