leśny druid Posted December 4, 2014 Report Share Posted December 4, 2014 (edited) witam, czytałem niedawno na temat używania żarówki zamiast rozładowarki i chciałem zapytać odnośnie tego: czy to działa? i jeśli tak to czy ktoś mógłby podesłać link do konkretnej żarówki bo się kompletnie nie znam że tak powiem :icon_biggrin: jeśli to się przyda to podam oznaczenie na baterii: 7x2/3A1200mAh 8.4V do tego jeszcze chciałbym się spytać ile mniejwięcej trzeba ładować taką baterię ładowarką z opisem: INPUT: 230V AC 50Hz 100mA z góry dziękuję i proszę żebyście mnnie nie odsyłali do szukania starych tematów bo sam nie wiem od czego zacząć... ps. czy ewentualne nierozładowanie baterii lub rozładowanie do zera w trakcie strzelania może uszkodzić ją? Edited December 4, 2014 by leśny druid Quote Link to post Share on other sites
echelon_ Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 Nie rozładowuj baterii - nie trzeba tego robić. A skoro nie wiesz jaka żarówka jest dobra to nawet nie próbuj bo tylko sobie popsujesz batkę. Quote Link to post Share on other sites
mike88 Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 (edited) sam nie wiem od czego zacząć.. może wystarczy od tego http://bit.ly/1vz1GkZ Edited December 6, 2014 by mike88 Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 Jak brakuje Ci logiki (230V...) i znajomości angielskiego (Input) to nie wiem, czy jest sens tłumaczenia jak dobrać żarówkę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts